A inceput competitia magazinelor online – GPeC 2012. Participa si tu!

24 aprilie 2012

Astazi a debutat cea mai importanta competitie romaneasca a magazinelor online prin inceperea inscrierilor la cea de-a saptea editie a Galei Premiilor eCommerce 2012. In perioada 24 aprilie – 18 mai, toate magazinele online interesate se pot inscrie in competitie.

Pentru acest lucru trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe website-ul Galei.

Pentru a fi acceptate in competitie, magazinele trebuie sa intruneasca in totalitate setul de criterii de preselectie care numara nu mai putin de 18 elemente, printre care: afisarea completa a informatiilor de contact; respectarea Legii Contractelor la Distanta si a Drepturilor de Autor; angajarea raspunderii de a nu trimite spam; afisarea tuturor informatiilor necesare utilizatorilor cu privire la pretul final si la modalitatile de plata a produselor, conditiile de service si garantie si modalitatile de livrare; asigurarea consumatorilor – printr-o declaratie pe propria raspundere – ca produsele comercializate nu sunt contrafacute; desemnarea a cel putin unei persoane care se ocupa de reclamatii si publicarea pe site a informatiilor de contact ale acesteia etc.

Pentru inscrierea in competitie la GPeC 2012, magazinele trebuie sa plateasca o taxa in valoare de 800 lei + TVA care asigura evaluarea comerciantilor de catre un juriu format din specialisti si un juriu format din cateva sute de consumatori obisnuiti; auditarea magazinelor prin peste 85 de criterii esentiale oricarui business online; acordarea rapoartelor de jurizare tuturor participantilor (indiferent daca se numara sau nu printre castigatori); posibilitatea de a discuta fata in fata cu membrii juriului pentru a le fi explicate rapoartele; acordarea gratuita a Marcii de Incredere TRUSTED.ro cu valabilitate 1 an de la data acordarii etc.

Afla parerea clientilor tai!

In plus, magazinele online au parte de o premiera adusa de GPeC 2012 – respectiv „Voice of Customer„, prin intermediul careia vor putea afla exact feedback-ul propriilor utilizatori si, mai ales, care sunt motivele de abandonare a cosului de cumparaturi inainte de finalizarea tranzactiei.

Participa la Conferintele Nationale de eCommerce

Incepand cu anul acesta, organizatorii GPeC aduc inca o noutate pietei romanesti de comert electronic, prin organizarea anuala a Conferintelor Nationale de eCommerce – editia curenta desfasurandu-se in zilele de 8 si 9 mai la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti.

Desi termenul limita de inscriere al magazinelor in competitia GPeC este 18 mai 2012, comerciantii care se inscriu mai devreme (adica pana pe 5 mai inclusiv) beneficiaza de inca un avantaj pe langa cele enumerate anterior, respectiv au incluse in taxa de participare de 800 lei, si 2 locuri la Conferintele Nationale de E-Commerce.

Speakeri si traineri de renume

Lista completa a speakerilor, precum si agenda pentru cele 2 zile de Conferinte, se regasesc pe website-ul Galei la www.gpec.ro, in sectiunea Conferinte.

Lasa un comentariu