Afla secretele marketingului pe motoarele de cautare la prima conferinta SEM Days din Romania

24 aprilie 2012

Marketing pe motoare de cautare, tendinte si tehnici de SEO, PPC si Social media, vor fi subiectele abordate la prima conferinta din Romania dedicata specialistilor in search engine marketing, SEM Days, conferinta organizata pentru prima data in tara noastra de 2 Parale.

Intre 5 si 6 iunie, la Bucuresti, vei avea ocazia sa participi la doua zile de sesiuni interactive, studii de caz si discutii la care vor participa atat oameni de marketing cu experienta in online dar si cei aflati la inceput de drum in acest domeniu.

Conferinta SEM Days aduce in premiera in Romania experti cu autoritate la nivel international in search engine marketing. Phillip Nottingham de la agentia britanica Distilled, Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), plus specialisti renumiti in comunitatea SEO ca Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) si  Julia Lukyanova (aka IrishWonder) vin la Bucuresti cu solutii si secrete pentru evidentierea unui brand pe motoarele de cautare, cresterea traficului si conversiilor.

In plus, Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregati recomandari si va raspunde intrebarilor participantilor via Skype.

Grupul speakerilor este completat de specialisti romani care insumeaza zeci de ani de experienta in marketing online:  Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Razvan Gavrilas (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionut Munteanu (Webdigital) si Razvan Alexa (consultant independent).

Cele doua zile de conferinte si workshop-uri vor acoperi subiecte fierbinti din SEO, AdWords, Social Media si reputation management, utile oricarui brand care isi doreste sa domine motoarele de cautare.

Prima zi a conferintei debuteaza cu discutii axate pe tacticile de succes pentru cresterea vizibilitatii unui brand atat la nivel local, cat si international folosind SEO, PPC, Social Media si continutul de calitate. Participantii pot afla care sunt strategiile cheie pentru a gestiona reputatia online a unei companii sau ce tactici SEM sunt mai eficiente dupa noile schimbari de algoritm ale motoarelor de cautare.

Ziua dedicata workshop-urilor dezvaluie solutii, instrumente si strategii care pot fi puse imediat in aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC si Social Media.

Specialistii SEO au ocazia de a se implica activ intr-o discutie despre tehnicile white hat si black hat. Niciun business care vrea sa vanda mai mult nu trebuie sa rateze workshop-urile de usability si bune practici pentru cresterea conversiilor.

Daca te inscrii pana pe 6 mai poti beneficia de un discount de 30%.

Mai multe informatii despre eveniment, program si vorbitori sunt disponibile pe semdays.ro.

Lasa un comentariu