Au inceput inscrierile la cel mai mare eveniment regional de e-commerce, ecomTEAM 2014

5 februarie 2014

Specialisti de top la nivel local si international din domeniul comertului electronic si marketingului digital, vor participa pe 2-3 aprilie, la Brasov, la ecomTEAM,cel mai mare eveniment regional de profil.

Printre speakerii din Romania se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMag.ro, cel mai mare retailer online la nivel local; Dan Bulucea, CEO al Google Romania sau Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania repozitionata recent ca mall al familiei.

In cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media- cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

In cadrul conferintei din prima zi a evenimentului se va discuta despre evolutia comertului online, despre tendinte si strategii de vanzari pe internet, in timp ce ziua a doua va fi dedicata workshop-urilor de PPC, SEO, usability, promotii eficiente, marketing afiliat, analytics, email marketing si social media.

In paralel cu wokshop-urile, va exista o zona de business lounge in cadrul careia networking-ul inceput in prima zi a evenimentului va continua intr-un mediu relaxat.

O data cu lansarea ecomTEAM.ro incepe si perioada de early bird, care ofera participantilor o reducere de 30%  din pretul integral al biletelor, aplicabila pentru ambele zile ale evenimentului.

 

Lasa un comentariu