Cei mai buni speakeri urca pe scena GPeC Summit 2016

20 octombrie 2016

Pe 15 si 16 noiembrie 2016 va avea loc, la Bucuresti, a 11-a editie anuala a GPeC – cel mai important eveniment de eCommerce si online marketing din Europa Centrala si de Est. Potrivit organizatorilor, evenimentul aduce un line-up exceptional de speakeri internationali si autohtoni – adevarate autoritati in domeniu care nu ar trebui ratate de niciun jucator din industrie.

vizual-cp1-talia-wolf-conversioner-edit

Talia Wolf este unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel mondial in optimizarea ratei de conversie, fiind fondatoarea agentiei Conversioner. Este speaker la conferintele de renume la nivel international din domeniul marketingului online, precum MozCon, ConversionXL Live, Conversion Summit, ConversionJam, Conversion Conference.

Talia Wolf vine pentru prima data in Romania pe 15 noiembrie, unde va vorbi despre cum sa creezi o experienta de cumparare memorabila clientilor tai folosind target-area emotionala: elementul lipsa in majoritatea strategiilor de optimizare a conversiilor.

vizual-cp2-craig-sullivan-edit

Craig Sullivan a fost unul dintre cei mai apreciati speakeri ai editiei de anul trecut a GPeC Summit, drept pentru care organizatorii au decis sa il readuca in Romania, la cererea participantilor. Craig este unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel mondial in user experience, usability testing, user centered design, optimizarea conversiilor, web analytics, online marketing si voice of customer.

Pe 15 noiembrie, Craig va impartasi greselile pe care el insusi le-a facut si pe care majoritatea companiilor le fac constant atunci cand fac A/B testing pentru optimizarea website-urilor in cazul device-urilor mobile: „Growth Optimisation and A/B Testing for a Mobile World: Getting it Right”. 

Premiera GPeC Summit: o zi intreaga de eveniment cu Bryan Eisenberg (GPeC All Day Bryan)

vizual-cp3-bryan-eisenberg-edit

Ziua de 16 noiembrie 2016 va fi dedicata intregime invitatului special Bryan Eisenberg, „Guru in User Experience” potrivit eConsultancy, cea mai importanta comunitate de marketeri si specialisti in e-commerce la nivel global.

Bryan Eisenberg este o autoritate recunoscuta in optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune, persona marketing si personalizarea continutului. Este autorul bestseller-urilor Call to Action, Waiting For Your Cat to Bark? si Always Be Testing din domeniul marketingului online. Este co-fondator si Chairman Emeritus al Digital Analytics Association si membru in board-ul de advisori pentru companii precum Bazaarvoice, UserTesting.com, Monetate, Sightly, BoostMedia, AllClearID, ChatID, OneSpot.

Experti si practicieni romani de top

Pe scena GPeC Summit vor urca si nume sonore ale industriei autohtone: Iulian Stanciu (CEO eMAG), Elisabeta Moraru (Country Manager Google Romania), Catalin Cretu (General Manager Visa Europe pentru Romania, Croatia, Slovenia si Malta), Anna Sliwinska (International Sales & Marketing Manager Answear.com), Vlad Tausance (Consultant in Strategie & Trainer in Creativitate Aplicata, coordonatorul componentei de strategie si continut a campaniei prezidentiale din 2014 pentru presedintele Klaus Iohannis).

Lista completa o puteti regasiti pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro/speakeri-gpec-summit-noiembrie

Tot in cadrul GPeC Summit, se va desfasura si GPeC E-Commerce Expo – expozitie B2B intre furnizori si magazinele online, menita sa inlesneasca networking-ul si parteneriatele pe termen lung.

Evenimentul se va incheia in seara zilei de 16 noiembrie 2016 cu cea de a 11-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc al carei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Bilete la pret redus prin oferta Early-Bird: biletele sunt puse in vanzare pe website-ul organizatorilor, iar pana pe 27 octombrie (inclusiv) exista si o oferta speciala Early-Bird care asigura doritorilor preturi semnificativ mai mici. Inscrierile se pot face completand formularul de pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-noiembrie

Lasa un comentariu