Intalnirea cu juriul GPeC 2013 are loc pe 14 august

8 august 2013

Pe 14 august 2013, invitam magazinele online inscrise la cea de a 8-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC) sa se vada fata in fata cu juriul Galei in cadrul Intalnirilor GPeC 2013, ce se vor desfasura la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti.

In acest moment, cele 120 de magazine online inscrise la GPeC au trecut prin prima etapa de jurizare si au primit prin e-mail rapoartele de evaluare continand notele acordate de juriu pentru fiecare criteriu in parte. Odata cu rapoartele, magazinele au primit si invitatia de a participa la Intalnirile GPeC 2013.

Intalnirile GPeC 2013 au loc pe data de 14 august, incepand cu ora 8:30 AM si se desfasoara la Crystal Palace Ballrooms situat in Bucuresti, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5.

Magazinele au ocazia sa discute asupra rapoartelor de evaluare, sa adreseze intrebari si sa dialogheze constructiv cu juratii GPeC, primind recomandari despre cum sa isi imbunatateasca afacerea.

Magazinele trebuie sa confirme prin e-mail participarea la Intalnirile GPeC pana cel tarziu vineri, 9 august 2013 inclusiv, scriind un e-mail la contact [@] gpec.ro cu subiectul „Vin la Intalnirile GPeC”.

In cursul zilei de luni, 12 august, magazinele vor fi anuntate cu privire la ora la care sunt programate pentru discutiile face-to-face cu membrii juriului GPeC. Timpul alocat fiecarui magazin in cadrul Intalnirilor va fi de 45 de minute. Magazinele care nu pot participa fizic la „Intalnirile GPeC” vor adresa intrebarile sau nelamuririle lor prin e-mail catre jurati.

Juriul GPeC 2013 este format din 20 de specialisti cu o solida experienta in comertul electronic, pe care ii recomandam calduros oricarui business-owner din online: Robert Anghel (ING Bank Romania), Ioana Barbu (Bitdefender), Florinel Ioan Chis (Magendoo Interactive & Elastera), Cosmin Daraban (SilkWEB), Marius Deak (GreenPixel), Mihai Ghita (Sitelab), Cristian Ignat (2Parale), Alexandru Lapusan (Zitec), Marian Malahin (Agile Media), Bogdan Manolea (TRUSTED.ro), Elisabeta Moraru (Google), Cosmin Nastasa (iLeo & 8Team), Horia Neagu (Orange Romania), Cosmin Negrescu (SEO Monitor), Mihai Paun (Ascend NetSolutions), Adrian Pintilie (UIS), Florin Pravai (Google), Vlad Stanila (2Parale), Stefan Tanase (Kaspersky Lab) si Radu Vilceanu (ContentSpeed).

Dupa „Intalnirile GPeC”, magazinele au la dispozitie timp (in intervalul 15 august-30 septembrie) sa aplice recomandarile juriului pentru a intra mai bine pregatite in etapa finala de jurizare din luna octombrie.

 

Lasa un comentariu