Invata cum sa atragi trafic prin motoarele de cautare la SEM Days

21 mai 2012

SEO, PPC, social media, tehnici de evidentiere a unui brand pe motoarele de cautare, cresterea traficului unui site si imbunatatirea conversiilor pentru un business online, toate acestea sunt subiectele despre care se va discuta pe parcursul celor doua zile ale conferintei SEM Days, ce se va desfasura pe 5-6 iunie la Bucuresti.

Conferinta debuteaza pe 5 iunie cu discutii axate pe tacticile de succes pentru cresterea vizibilitatii unui site atat la nivel local, cat si international folosind SEO, PPC, Social Media si continutul de calitate.

Participantii pot afla care sunt strategiile cheie pentru a gestiona si proteja reputatia online a unui brand sau ce tactici SEO sunt mai eficiente dupa noile schimbari de algoritm ale principalului motor de cautare.

In plus, speakerii vin cu idei despre cum dezvolti o strategie de continut pentru a atrage trafic din motoarele de cautare si sugestii pentru a diminua efectele negative ale update-urilor Google Panda&Penguin.

Ziua dedicata workshop-urilor dezvaluie solutii, instrumente si strategii care pot fi puse imediat in aplicare pentru a folosi eficient SEO, PPC si Social Media.

Specialistii SEO au ocazia de a se implica activ intr-o discutie despre tehnicile white hat si black hat care aduc trafic. Niciun business care vrea sa vanda mai mult nu trebuie sa rateze workshop-urile de usability si bune practici pentru cresterea conversiilor.

Pentru a livra exact reclamele potrivite publicului vizat de companii, trainerii invitati la SEM Days vin cu recomandari pentru dezvoltarea unei campanii AdWords si folosirea eficienta a retargeting-ului.

Programul complet, pe zile, poate fi consultat in pagina dedicata.

Conferinta SEM Days 2012 aduce in premiera in Romania experti cu autoritate la nivel international in search engine marketing. Phillip Nottingham (Distilled), Paul Rouke (PRWD), Gary R. Beal (VanguardSEO), Mike Litson (Blueclaw Media), plus specialisti renumiti in comunitatea SEO ca Ralph Tegtmeier (aka Fantomaster) si  Julia Lukyanova (aka IrishWonder) vin la Bucuresti cu solutii si secrete pentru evidentierea unui brand pe motoarele de cautare, cresterea traficului si conversiilor. Rand Fishkin, unul dintre fondatorii SEOmoz, va pregati recomandari si va raspunde intrebarilor participantilor via Skype.

Grupul speakerilor este completat de specialisti romani in marketingul online:  Cristina Andrei (Bitdefender), Gabriel Curcudel (Advert Point), Claudiu Murariu (PadiCode), Razvan Gavrilas (cognitiveSEO), Cristian Ignat (2Parale), Ionut Munteanu (Webdigital) si Razvan Alexa (consultant independent).

Persoanele care se inscriu pot beneficia de o serie de discount-uri importante, in pagina de Inscrieri. Mai sunt disponibile doar 50 de locuri.

Lasa un comentariu