Invata totul despre marketingul afiliat in cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce

15 mai 2013

In zilele de 27 si 28 mai 2013 vor avea loc la Bucuresti, Conferintele Nationale de E-Commerce, organizate in cadrul celei de a 8-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GPeC).

Printre specialistii p care vei avea ocazia sa-i asculti si la ale caror training-uri poti participa, se numara si un invitat special – Evghenii „Geno” Prussakov, unul din cei mai cunoscuti specialisti in marketing afiliat la nivel mondial, care va sustinte un keynote speech si un workshop, pentru prima oara in Romania.

Geno Prussakov este considerat unul din top 3 experti in Marketing Afiliat la nivel international, care a lucrat la strategia de marketing online a companiilor de top precum: Forbes, Nokia, Hallmark, Warner Music, Skype, Forex Club, Volusion, cat si a altor cateva sute de companii small-business. El va sustine un keynote speech in ziua de 27 mai, intitulat „What makes them Tick? (How knowing your affiliates can increase conversions)” si un workshop de 90 de minute in ziua de 28 mai, intitulat „Advertiser’s Crash Course in Affiliate Marketing”.

Lista completa a celor care vor lua cuvantul la acest eveniment o poti gasi aici.

Ziua de 27 Mai este constituita din keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe cele mai importante subiecte de e-commerce: sondaje de piata, logistica si curierat, marketing afiliat, statistici, cifre si tendinte, plati online, e-distribution, marketplaces etc.

Ziua de 28 mai aduce workshop-uri precum: Multichannel si Analytics, Marketing Afiliat, SEO, Facebook, PPC, dar si o dezbatere pe teme juridice numita „Magazinele online fata in fata cu Protectia Consumatorilor”.

De asemenea, Conferintele Nationale de E-Commerce se vor incheia cu modulul de networking „E-Commerce Zone” la care sunt invitati furnizorii de servicii sa isi prezinte ofertele in fata magazinelor online si sa stabileasca contacte si oportunitati de afaceri.

Conferintele Nationale de E-Commerce se vor desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, in zilele de 27-28 Mai 2013, iar pretul unui bilet pentru cele doua zile este de 150 euro + TVA.

IMPORTANT: Daca iti inscrii magazinul online in Gala Premiilor eCommerce 2013 prin intermediul link-ului de partener oferit de ShopMania, vei plati cu 20% mai putin taxa de inscriere la Gala si vei avea participare gratuita pentru 2 persoane la Conferinte.

De asemenea, cei care doresc sa se inscrie doar la Conferinte pana pe data de 23 mai, au parte de un discount earlybird, pretul biletului devenind 100 euro + TVA/persoana.

Lasa un comentariu