Mai sunt doar 3 saptamani pana la Gala Premiilor eCommerce 2011

31 octombrie 2011

Toamna se numara castigatorii Galei Premiilor eCommerce 2011, mai precis in data de 22 noiembrie vom afla care sunt magazinele online care au iesit castigatoare la cea de a VI-a editie a GPeC.

La aceasta editie a Galei s-au inscris peste 60 de magazine online. Dupa un amplu proces de preselectie, nu mai putin de 18 comercianti au primit raspuns nefavorabil de a participa la Gala Premiilor eCommerce. Incepand cu anul acesta, criteriile de preselectie GPeC asigura magazinelor online care le intrunesc, posibilitatea de a primi Marca de Incredere TRUSTED.ro – program national de certificare al comerciantilor care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

In plus, fiecare magazin acceptat in competitie a trebuit sa treaca prin 3 etape de jurizare diferite cu scopul de a observa si analiza evolutia lui in timp si prin 89 de criterii de evaluare care vizeaza toate aspectele esentiale ale unui business online, de la criterii tehnice pana la experienta de cumparare a clientului final. Juriul Galei Premiilor eCommerce 2011 este format din 17 specialisti.

Potrivit organizatorilor, pe langa acestia, cateva sute de consumatori obisnuiti vor completa fisele de evaluare GPeC pentru fiecare magazin participant in asa fel incat clasamentul final sa reflecte si opinia clientilor care sunt „pana la urma, cei mai importanti din intreg procesul”, dupa cum declara Andrei Radu, organizatorul Galei.

Pe parcursul celor 8 luni de competitie, magazinele online au avut ocazia sa isi remedieze problemele semnalate de juriu, astfel incat sa devina cat mai performante pentru clientul final. De asemenea, au putut participa la prima Scoala de Vara a comertului electronic romanesc organizata in cadrul GPeC si constand in 4 zile de traininguri intensive pe cele mai arzatoare teme pentru orice site de e-commerce.

GPeC 2011 a adus in Romania o tehnologie revolutionara, neuromarketing, prin intermediul careia magazinele participante sunt testate de oameni obisnuiti carora le este monitorizata activitatea cerebrala pentru a observa gradul de satisfactie sau de frustrare atunci cand vor sa cumpere online.

A VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce va avea loc pe 22 noiembrie 2011 la Crystal Palace Ballrooms. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie, iar organizatorii vor oferi, ca in fiecare an, 20 de invitatii gratuite pentru cei care isi doresc sa fie prezenti la eveniment.

Lasa un comentariu