Maine are loc evenimentul de comert electronic al anului – Gala Premiilor eCommerce 2013!

4 noiembrie 2013

Maine, marti, 5 noiembrie, are loc la Bucuresti a 8-a editie a celui mai important eveniment de comert electronic din Romania – GPeC (Gala Premiilor eCommerce). Evenimentul are loc la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti.

GPeC 2013 este impartit in doua componente majore, respectiv Conferintele Nationale de E-Commerce GPeC desfasurate in intervalul orar 08:30 – 18:00 si Festivitatea de Premiere GPeC, incepand cu ora 19:00, in cadrul careia sunt premiati jucatorii anului in comertul electronic romanesc.

Maraton intensiv de e-commerce pe durata unei intregi zile

Modulul de conferinta al Galei Premiilor eCommerce 2013 este structurat in asa fel incat sa surprinda toate aspectele importante ale activitatii de comert electronic de la aspecte logistice pana la promovare. Keynote speech-urile sunt alternate cu multe panel-uri interactive, dezbateri si sesiuni de intrebari si raspunsuri in care sala va fi si ea implicata, in scopul de a oferi informatie utila si relevanta pentru audienta.

Printre subiectele abordate se numara: situatia si evolutia pietei de comert electronic din Romania la nivelul anului 2013, strategii de promovare online, platforme de e-commerce, logistica si curierat, eficienta in ceea ce priveste campaniile de branding, tactici de fidelizare a clientilor, tehnici de persuasiune in vanzari, social media marketing, Pay Per Click marketing, SEO (optimizare pentru motoarele de cautare), video advertising etc.

Pentru un mai bun focus pe specificul segmentelor cu cea mai mare dezvoltare in e-commerce – IT&C, Fashion, Turism – organizatorii au ales sa includa in program 3 sesiuni interactive de discutii cu jucatori reprezentativi din fiecare dintre cele 3 segmente.

„Ne-am propus sa aducem multa informatie si o conferinta intensiva la Gala Premiilor eCommerce din acest an pentru a trece inca o data jucatorul de e-commerce prin toate aspectele activitatii de comert electronic si pentru a aborda in profunzime nise specifice si subiecte de interes aparte” declara Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Lista de speakeri publicata de organizatori pe website-ul evenimentului este impresionanta, reunind numele sonore ale pietei de comert electronic, dar si de marketing: Bogdana Butnar (Google Romania), Andreea Raicu (vedeta Prima TV, owner shop.andreearaicu.ro), Cristina Popa (FashionDays), Mirela Bucovicean (Molecule-F), Catalin Cretu (VISA), Gabriel Ghita (MasterCard), Marius Ghenea (ARMO), Mihai Patrascu (evoMAG), Marian Alecsiu (F64), Alin Stanciu (FashionUP), Remus Visan (Paravion), Dragos Anastasiu (Eurolines), Iulian Padurariu (Marks Romania), Andy Szekely (BootCamp University), Laurentiu Dumitrescu (DigitalStar), Elisabeta Moraru (Google Romania), Robert Anghel (ING Bank Romania), Dorin Boerescu (2Parale), Iulian Padurariu (Marks Romania), Lucian Aldescu (DPD Romania), Felix Patrascanu (FAN Courier), Gian Sharp (Cargus) si Adrian Grigori (Urgent Curier) sunt doar cativa din speakerii anuntati de organizatori pentru GPeC 2013 – Evenimentul Anului in E-Commerce.

Premiera absoluta adusa de GPeC in acest an este keynote speech-ul lui Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale – unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial – care va vorbi despre optimizarea conversiilor si cresterea vanzarilor pentru magazinele online.

Castigatorii Anului in E-Commerce sunt premiati la Festivitatea GPeC 2013

Seara este rezervata Festivitatii de Premiere GPeC 2013, in cadrul careia vor fi decernate premiile pentru cele mai bune magazine online (din randul celor 120 de magazine inscrise anul acesta in competitia GPeC si care au trecut printr-un amplu proces de evaluare constand in nu mai putin de 90 de criterii de jurizare). De asemenea, vor fi premiate companiile care activeaza in piata de comert electronic si au inregistrat performante de-a lungul anului (institutiile financiar-bancare, agentiile web etc.)

GPeC 2013 va fi transmis live online cu ajutorul LTV, iar Sabina Cornovac (blogger oficial al evenimentului) va lua pulsul participantilor si castigatorilor la cald in cadrul evenimentului.

Lasa un comentariu