Premiile in Comertul Electronic Romanesc vor fi decernate anul acesta pe 16 noiembrie

24 octombrie 2016

Castigatorii anului in comertul electronic romanesc vor fi desemnati in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – festivitate care va avea loc pe 16 noiembrie 2016, la Bucuresti.

cp-vizual

Peste 100 de magazine online si-au exprimat intentia de participare in Competitia GPeC anul acesta, insa doar 90 au intrunit si respectat criteriile de preselectie GPeC.

Lista acestora poate fi consultata pe website-ul GPeC.

„Din pacate pentru intreaga piata, inca mai sunt magazine care aleg sa nu publice pe site informatiile complete de contact, asa cum cere legislatia in vigoare… sau magazine care cumpara baze de date de adrese de e-mail si se promoveaza facand spam… ori asa-zisele magazine de la care nu poti comanda decat telefonic… Pe toate le-am eliminat din Competitia GPeC si am ramas cu 90 de comercianti responsabili, care isi doresc sa fie transparenti cu clientii si sa creasca sanatos, alaturi de industrie. Ei merita toate aplauzele!”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Pana pe 26 octombrie, cele 90 de magazine online se afla in etapa finala de jurizare. Prima etapa s-a incheiat in iulie anul acesta, iar de atunci magazinele au avut timp sa remedieze problemele semnalate de Juriul GPeC in urma acesteia, pentru a intra mai bine pregatite in etapa finala.

Juratii GPeC au analizat website-urile magazinelor online trecand prin peste 120 de criterii pentru fiecare site si analizand cele mai importante aspecte care contribuie la succesul unui business online – de la usability, design, SEO, securitate, adaptarea la device-uri mobile si aspecte juridice pana la calitatea serviciilor magazinelor online, plasand inclusiv comenzi de mystery shopping.

cpvizual2

Magazinele care obtin cele mai bune punctaje in urma celor doua etape de evaluare vor fi desemnate castigatoare in cadrul Galei Premiilor eCommerce care se va desfasura in seara de 16 noiembrie si al carei amfitrion va fi vedeta Pro TV, George Buhnici.

Pe langa premiile acordate magazinelor online, vor fi rasplatite performantele celor mai importante companii din domeniu – furnizorii de solutii si servicii e-commerce, in baza votului consultativ cu Comunitatea GPeC.

Biletele de acces la GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce sunt puse in vanzare pe website-ul organizatorilor, iar pana pe 27 octombrie 2016 (inclusiv) doritorii au parte de preturi semnificativ reduse prin intermediul Ofertei Early-Bird.

Mai multe detalii despre speakerii anuntati si inscrieri, pe website-ul GPeC.

Lasa un comentariu