Presedintele ASOS, Brian McBride, vine pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT

3 aprilie 2018

Brian McBride este, de 6 ani, Chairman ASOS – cel mai mare retailer online de fashion – iar inainte de a ocupa aceasta functie a fost CEO-ul Amazon UK in perioada 2006-2011. Brian va vorbi pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce si Marketing Online care va avea loc la Bucuresti, in zilele de 29-30-31 Mai 2018.

ASOS – de la start-up, la vestimentatia lui Michelle Obama

Brian McBride urca pe scena GPeC SUMMIT vorbind despre unicitatea si evolutia ASOS de la un simplu start-up din Marea Britanie pana la retailer-ul care a reusit sa o „imbrace” pe Michelle Obama cu o rochie de 93 de dolari in timpul campaniei prezidentiale pentru al doilea mandat a lui Barack Obama din noiembrie 2012.

Fotografia a devenit virala si simbolica pentru brand-ul ASOS, iar rochia cu pricina – lansata cu 3 ani inainte de a fi achizitionata si purtata de Michelle – a devenit un produs-vedeta inclusiv printre star-urile de la Hollywood, precum Jessica Alba.

ASOS – pura inspiratie pe scena GPeC SUMMIT

Presedintele ASOS, Brian McBride, va dezvalui la GPeC SUMMIT cateva din secretele gigantului retailer:

  • Cum poti fi cu un pas inaintea concurentei?
  • Cum te pozitionezi in mintea consumatorilor ca fiind unic?
  • Cum transformi o greseala intr-o campanie de marketing?
  • Cum transformi clientii in proprii ambasadori ai brand-ului?

Acestea sunt doar cateva din subiectele pe care Brian McBride le va adresa in cadrul GPeC SUMMIT. In plus, el va vorbi despre ultimele tendinte in e-commerce, comportamentul consumatorilor si „the next big thing” in Digital.

Brian McBride – Chairman ASOS si un CV impresionant
Brian McBride este presedintele ASOS si al Wiggle (unul dintre cei mai mari retaileri online de echipamente pentru biciclisti din UK). In acelasi timp este si membru in Board of Advisors in cadrul Departamentului de Digital al Guvernului Marii Britanii.

Brian si-a inceput cariera la Xerox, iar mai apoi a lucrat in cadrul IBM si Dell, urmand sa devina Managing Director al T-Mobile UK. In 2006 a devenit CEO-ul Amazon UK, functie pentru care a trecut prin 12 interviuri, ultimul cu Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Dupa 6 ani in fruntea Amazon UK, Brian a fost ales Presedintele ASOS – cel mai mare retailer online de fashion.

Speakeri legendari la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai

Presedintele ASOS, Brian McBride, va urca pe scena GPeC SUMMIT in cadrul Conferintei GPeC care se va desfasura in zilele de 29 si 30 Mai 2018.

Alaturi de Brian, speakeri internationali legendari vin in Romania la GPeC SUMMIT: Peep Laja (ConversionXL), Jeff Bullas, Karl Gilis (AG Consult), Jim Sterne (Digital Analytics Association), Aleyda Solis (Orianti) si Jeff Sauer (Jeffalytics) sunt doar primii speakeri anuntati de organizatori.

Toti cei implicati in E-Commerce si Digital Marketing, dar si antreprenorii sau retailerii offline care doresc lansarea canalului de comert electronic sunt asteptati la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai cu doua zile de Conferinta si Expo si o zi de Masterclass-uri si Workshop-uri cu accent pe subiectele de maxim interes pentru orice afacere online: GDPR, User Experience, Conversion Optimization, Content Marketing, Social Media, SEO, Artificial Intelligence, Google AdWords & Google Analytics, Online Marketing, Mobile, Customer Satisfaction, Logistica si Curierat, Cifre de Piata etc.

Peste 800 de participanti unici – Top Management al principalelor companii din Romania si din regiune – sunt asteptati in cele 3 zile de GPeC SUMMIT, evenimentul fiind o excelenta oportunitate de networking cu elita pietei de E-Commerce.

Ultimele doua saptamani cu cele mai mici preturi la biletele de acces

Doar pana pe 20 aprilie 2018, pretul biletelor de acces la GPeC SUMMIT este redus prin Oferta Very Early-Bird la doar 119 EUR/persoana pentru toate cele 3 zile de eveniment. Dupa aceasta data, pretul creste la 149 EUR.

Mai multe detalii despre GPeC SUMMIT, precum si inscrierile la eveniment se fac online pe website-ul GPeC, in sectiunea dedicata.

Lasa un comentariu