Salveaza-ti in agenda Conferintele Nationale de eCommerce in luna mai la Bucuresti

20 martie 2012

Pentru ca piata romaneasca de comert electronic este din ce in ce mai activa iau amploare si evenimentele dedicate acestui domeniu.
Pe 8 si 9 mai 2012 vor avea loc la Bucuresti la Crystal Palace Ballrooms – Conferintele Nationale de eCommerce, o serie de workshop-uri, dezbateri si mese rotunde ce vor reuni cei mai buni specialisti autohtoni si internationali – fiind un must-have pentru toti cei care activeaza in comertul electronic.

Subiectele abordate atat in cadrul Conferintei cat si al workshop-urilor vor fi dintre cele mai importante pentru magazinele online: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Marketing Afiliat, eMail Marketing, Usability, Optimizarea Conversiilor, Benchmark-uri pe industrie, Plati online, Statistici si Rapoarte de piata, Studii de Caz.

Dupa amiaza zilei de 9 mai aduce inca o noutate: „E-Commerce Zone” este modulul de intalniri 1 on 1 intre magazine si furnizorii de servicii e-commerce.

Sunt asteptati sa participe: dezvoltatorii de platforme e-commerce; consultanti independenti; servicii de curierat ; procesatori de plati online; firmelor care se ocupa de marketing, advertising si PR: afiliere, AdWords, social media, blogging, specialisti SEO, companii de hosting, companii de securitate, comparatoare de preturi, dezvoltatori de tool-uri e-commerce.

Lasa un comentariu