ShopMania ofera un discount de 20% magazinelor online care se inscriu la GPeC 2013 pana pe 23 mai

14 mai 2013

Dupa cum am anuntat luna trecuta, inscrierile pentru editia din acest an a Galei Premiilor eCommerce au inceput pe 26 aprilie si vor dura pana pe 31 mai 2013.

IMPORTANT: Beneficiaza de un discount de 20% oferit de ShopMania in calitate de partener GPeC 2013! Inscrie-te in competitie pana pe 23 mai accesand acest link si vei plati 200 EUR + TVA in loc de 250 EUR + TVA.

ATENTIE: Discountul de 20% oferit de ShopMania magazinelor online care se vor inscrie, va fi afisat vizibil numai daca ai ajuns pe site-ul Galei prin intermediul acestui link.

In momentul cand vei accesa link-ul cu discount-ul oferit de ShopMania vei ajunge pe pagina  de prezentare a avantajelor si trebuie sa dai click pe butonul galben din partea dreapta a ecranului pentru a accesa formularul de inscriere. Doar urmand acesti pasi vei beneficia de reducerea acordata.

In caz contrar, daca accesezi direct site-ul Galei nu vei beneficia de aceasta reducere.

Taxa de inscriere este de 250 euro, (200 de euro daca te inscrii prin intermediul ShopMania), dar magazinele beneficiaza de multiple avantaje in valoare de aprox. 3.000 euro dintre care mentionam auditul din partea juriului alcatuit din cei mai buni specialisti in e-commerce, acordarea marcii de incredere Trusted.ro pentru 1 an de zile, gratuitate timp de o luna pentru contul „gold”  la unul din cele mai cunoscute tool-uri de customer experience analytics la nivel mondial, ClickTale si participare pentru 2 persoane la Conferintele Nationale de eCommerce din 27 si 28 mai (daca se inscriu pana pe 23 mai).

Pe langa evaluarile facute de juriul specialist, magazinele vor fi analizate si de cateva sute de consumatori obisnuiti pentru a cunoaste feedback-ul potentialilor clienti – un astfel de survey ar costa aproximativ 500 euro (dar este inclus in taxa de inscriere la GPeC 2013).

Magazinele inscrise la GPeC beneficiaza de discount pentru participarea la Scoala de Vara – singura serie de cursuri intensive de e-commerce, desfasurata timp de 5 zile la munte, alaturi de cei mai buni specialisti din online.

Iti dorim mult succes! Ne poti anunta prin intermediul unui comentariu la acest articol sau pe Facebook ca te-ai inscris in Gala Premiilor eCommerce 2013 ca sa-ti urmarim evolutia in cadrul competitiei.

Profita acum de discount-ul de 20% oferit de ShopMania!

Lasa un comentariu