Sustine-ti pasiunea pentru e-Commerce si poti primi una din cele 10 invitatii gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce din 27 si 28 mai 2013

23 mai 2013

Organizatorii Conferintelor Nationale de E-Commerce ofera 10 invitatii gratuite care permit accesul la toate modulele din cele doua zile de eveniment, respectiv 27 si 28 Mai 2013, celor care sunt cu adevarat interesati sa participe si isi motiveaza cat mai bine solicitarea.

Conferintele Nationale de E-Commerce sunt organizate in cadrul celei de a 8-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Acestea se vor desfasura pe 27 si 28 Mai, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms situat in Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, in apropierea Palatului Parlamentului.

Organizatorii ofera 10 invitatii gratuite celor cu adevarat interesati sa participe, antreprenori sau persoane direct implicate in e-commerce, care isi doresc sa afle ultimele tendinte din piata de la cei mai buni specialisti romani si internationali.

Cum poti obtine invitatia:

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail la adresa contact [@] gpec.ro cu subiectul „Imi doresc o invitatie gratuita la Conferintele Nationale de E-Commerce” in care sa-ti motivezi cat mai bine solicitarea.

Termenul limita pentru solicitarea unei invitatii este sambata, 25 mai 2013, ora 23:59.

Ziua de 27 Mai reprezinta Conferinta propriu-zisa si reuneste peste 25 de speakeri nume sonore ale industriei online, reprezentanti ai companiilor de top precum: VISA, MasterCard, RomCard, Orange Romania, Banca Transilvania, PayU, MobilPay, METRO Cash&Carry, ARABESQUE, Cargus, FAN Courier, DPD Romania, NORIEL, evoMAG, Oktal, Paravion, Elefant, LaFemme, Daedalus Millward Brown, ING Bank etc.

In aceasta zi, veti asista la keynote speeches si dezbateri publice pe cele mai importante subiecte de comert electronic.

Unul dintre momentele recomandate este prezentarea invitatului special Evghenii „Geno” Prussakov unul din top 3 experti la nivel mondial in Affiliate Management.

Pe 28 Mai vor avea loc 8 workshop-uri in paralel pe teme precum: Analytics, SEO, Social Media, Pay Per Click Advertising, E-Mail Marketing, Aspecte legislative discutate de reprezentantii ANPC, Marketing Afiliat, dar si un Laborator de E-Commerce (exemple concrete pentru magazinele online care sa le ajute sa vanda mai mult).

Dupa-amiaza zilei de 28 Mai se incheie cu modulul „E-Commerce Zone” in cadrul caruia furnizorii de solutii si servicii e-commerce discuta fata in fata cu magazinele online si isi prezinta ofertele, totul culminand cu oportunitati de afaceri si networking.

Agenda completa a Conferintelor Nationale de E-Commerce pentru cele 2 zile, poate fi consultata pe site-ul Gpec.ro.

Lasa un comentariu