Ultimele 7 zile de inscrieri la GPeC Summit

15 mai 2014

Doar pana pe 21 Mai 2014 (inclusiv) persoanele interesate sa participe la GPeC Summit, mai pot achizitiona bilete de acces la cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Acesta se va desfasura in zilele de 26-27-28 Mai, la Bucuresti, iar pretul unui bilet pentru cele 3 zile este de 157 euro (TVA inclus).

Speakeri internationali de top, pentru prima oara in Romania la GPeC Summit

Peste 40 de specialisti in e-commerce, romani si internationali, vor urca pe scena la GPeC Summit in cele 3 zile de eveniment. Cativa dintre acestia – personalitati recunoscute la nivel mondial, ale caror carti sunt best-selling pe Amazon – vorbesc pentru prima oara in Romania, la GPeC Summit:

  • Chris Goward, Presedinte si CEO¬†WiderFunnel, este creierul din spatele metodelor LIFT si Kaizen, si a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienti precum Google, Electronic Arts, Magento sau BuildDirect.com. Chris este autorul cartii You Should Test That!, un bestseller international.¬†

  • Jacob Kildebogaard¬†coordoneaza serviciile de PPC si Analytics pentru agentia de marketing online scandinava,¬†Webjuice.dk, la care este co-fondator. Jacob este creierul din spatele¬†GaBoost.dk¬†– un serviciu avansat de benchmark de analytics.¬†Jacob a scris singura carte daneza de Google Analytics, iar in tara lui de origine – Danemarca – este cunoscut sub numele de Mr. Web Analytics.

  • Caroline Hey¬†este, de peste 2 ani, International Business Manager la¬†FACT-finder, Europe‚ĄĘ Leading Conversion Engine.¬†Caroline va vorbi pentru prima oara in Romania la GPeC Summit despre cum pot magazinele online sa transforme vizitatorii in clienti.

Pe langa specialistii internationali, lista speakerilor romani este impresionanta din punct de vedere al numelor invitatilor care vor sustine prezentari, workshopuri sau vor fi prezenti in panel-urile de dezbatere publica. Radu Butufei (Carrefour Romania), Gabriel Ghita (MasterCard Europe CEE), Mihai Patrascu (evoMAG), Dorin Boerescu (2Parale) sunt doar cativa din speakerii care vor fi prezenti la GPeC Summit.

GPeC Summit: 3 zile de Conferinta, Workshopuri, Expo & Party

Potrivit organizatorilor,¬†„zilele de 26, 27 si 28 Mai 2014 sunt un adevarat festin de e-commerce, care fac din Bucuresti capitala comertului electronic”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Intreaga zi de 26 Mai este dedicata Conferintei si E-Commerce Expo (expozitie B2B intre furnizorii de servicii si solutii de comert electronic si magazinele online). In cadrul Conferintei, au loc keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe subiecte de maxim interes pentru orice afacere online: stadiul actual si tendintele de dezvoltare ale pietei pe verticale; profilul consumatorului online; optimizarea conversiilor; performance marketing.

Seara de 26 Mai este dedicata Petrecerii GPeC Рun spatiu excelent de networking, oportunitati de afaceri si schimb de experienta intre participanti.

Zilele de¬†27 si 28 Mai¬†aduc participantilor nu mai putin de¬†„12¬†workshopuri¬†tematice, adica 18 ore de comert electronic Premium”, dupa cum declara Andrei Radu.¬†Temele abordate in cadrul workshopurilor¬†vizeaza: optimizarea conversiilor; personalizare; logistica & curierat; branding; e-mail marketing; loializarea clientilor; persuasiune; web analytics; PPC marketing; SEO; social media; usability.

Inscrieri pana pe 21 Mai 2014

Agenda detaliata a GPeC Summit, pe zile si ore, poate fi consultata pe website-ul GPeC la http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai-2014/agenda. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, in zilele de 26, 27 si 28 Mai 2014.

Inscrierile se fac pana pe 21 Mai 2014 (inclusiv), completand formularul de inregistrare disponibil la http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai-2014/inscriere. Biletul de acces pentru toate cele 3 zile de eveniment costa 157 euro (TVA inclus), pret in care sunt incluse serviciile de masa/catering, precum si serviciile de traducere simultana.

Etichete:

Lasa un comentariu