Ultimele zile de inscrieri Early Bird cu 50 EUR discount la GPeC SUMMIT

Pe 25 octombrie expira Oferta Early Bird care aduce discount-uri semnificative, in valoare de minimum 50 EUR + TVA pentru biletele de acces la GPeC SUMMIT. Cu o traditie de 14 ani, GPeC este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania si se va desfasura in zilele de 4 si 5 noiembrie la Teatrul National Bucuresti.

Ryan Holiday vine, pentru prima oara in Romania, la GPeC SUMMIT

Ryan Holiday este unul dintre cei mai cunoscuti autori contemporani la nivel international, marketer si antreprenor care a transformat principiile si intelepciunea filosofiei stoice in strategii de marketing revolutionare. Holiday este autorul bestseller-urilor Trust Me, Im Lying, Growth Hacker Marketing, The Obstacle Is The Way si Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts. Ultima sa carte, Stillness is The Key, a vazut lumina tiparului la inceputul acestei luni si se afla deja printre cele mai vandute titluri de pe Amazon.com.

Ryan Holiday va vorbi in cadrul GPeC SUMMIT pe 5 noiembrie despre cum pot fi create brand-uri care sa treaca de testul timpului si sa devina perene cu putina expunere media si campanii de marketing sau chiar deloc.

6 specialisti internationali in E-Commerce si Digital Marketing i se alatura

  • Pe langa Ryan Holiday, unii dintre cei mai cunoscuti experti la nivel mondial vor urca pe scena GPeC SUMMIT in zilele de 4 si 5 noiembrie:
  • Els Aerts - expert in User Research
  • Angie Schottmuller - expert in Optimizarea Ratei de Conversie
  • Vitaly Friedman - Co-fondator Smashing Magazine & expert in User Experience
  • Tiffany Da Silva - Growth Marketing Expert
  • Christian Holst - Co-fondator Baymard Institute & expert in Usability si Optimizarea Conversiilor
  • Andy Crestodina - Expert in Content Marketing & SEO

Figurile marcante ale Online-ului autohton vor fi prezente la GPeC SUMMIT in calitate de speakeri

Alaturi de cei 7 speakeri internationali, vor fi prezenti pe scena GPeC unii dintre cei mai cunoscuti specialisti in E-Commerce si Digital Marketing din Romania: Iulian Stanciu (eMAG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Valentin Radu (Omniconvert), Alexandru Negrea (Social Smarts), Cristi Movila (VTEX), Raluca Radu (ANSWEAR), Karla Codrea (DPD), Bogdan Colceriu (Frisbo), Razvan Acsente (Vodafone), Marian Hurducas (Necktie), Andrei Canda (iSense Solutions), Dorin Boerescu (2Performant), Florinel Chis (ARMO), Mihai Vinatoru (DWF), Catalin Macovei (MOLOSO), Doina Vilceanu (ContentSpeed), Andreea Moisa (Beans United), Cosmin Daraban (GoMag), Bogdan Manolea (TRUSTED.ro).

Iata cum sunt rezumate cele doua zile de GPeC SUMMIT:

Conferinta E-Commerce si Digital Marketing hands-on cu unii dintre cei mai cunoscuti experti internationali si romani Hot Topics dezbatute in cadrul Conferintei: Content Marketing, User Experience, User Research, Marketing Strategy, Conversion Optimization, Growth Hacking, Customer Centricity 2 zile de Expo in paralel cu Conferinta: 35+ top furnizori de servicii E-Commerce si Digital Marketing networking, leads si parteneriate win-win

Networking la superlativ cu elita pietei de Digital: 1.500+ participanti C-level din Romania si Europa Centrala si de Est asteptati la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie Cadru exclusivist: ambele zile de eveniment se desfasoara la Sala Mare a prestigiosului Teatru National Bucuresti, la kilometrul zero al Capitalei

Inscrierile prin Oferta Early Bird expira pe 25 octombrie

Pana pe 25 octombrie 2019, ora 23:59, mai este valabila Oferta Early Bird care le asigura doritorilor un discount de minimum 50 EUR + TVA din pretul biletului de acces. Biletele pentru ambele zile de eveniment au discount-uri mai mari - cuprinse intre 59 si 69 EUR, astfel:

  • pretul unui bilet 2 DAY PASS LITE (acces la ambele zile de eveniment, excluzand catering) este de 179 EUR + TVA/persoana
  • pretul unui bilet 2 DAY PASS ALL INCLUSIVE (acces la ambele zile de eveniment, incluzand catering si Gala Cocktail) este de 239 EUR + TVA/persoana.

Pentru detalii complete si inscrieri, consultati website-ul GPeC.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.