Vrei sa inveti cum sa faci pisica sa latre?

6 octombrie 2016

Asa cum ne-a obisnuit an de an, echipa organizatorilor GpeC vine si in aceasta toamna cu o surpriza inedita pentru comunitatea oamenilor pasionati de e-commerce din Romania.

Fie ca ai deja un business online sau doar cochetezi cu ideea de a te lansa pe piata de e-commerce, cu siguranta vei invata foarte multe lucruri utile daca vei participa pe 16 si 17 noiembrie 2016 la Bucuresti la  GPeC Summit & Gala Premiilor eCommerce.

vizualcp-bryan-eisenberg1

Ziua de 16 noiembrie va aduce pentru prima data in Romania conceptul „All Day Special Guest Event”, dedicand o zi de eveniment exclusiv lui Bryan Eisenberg, „Guru in User Experience” asa cum a fost numit de eConsultancy – cea mai importanta comunitate de marketeri si specialisti in e-commerce la nivel global.

Pe tot parcursul zilei, Bryan va dezvalui cele mai bune strategii pentru cresterea vanzarilor, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes, modurile in care poti asigura cea mai buna experienta utilizatorilor site-ului tau, cum sa testezi si, mai ales, ce sa faci cu rezultatele pentru a optimiza conversiile si pentru a vinde mai mult.

Nu va lipsi nici sesiunea de intrebari si raspunsuri „Ask Bryan Anything” pe care niciun jucator care activeaza in piata de e-commerce si marketing online nu ar trebui sa o rateze fiind o sansa unica de a adresa intrebari celui care a contribuit la cresterea vanzarilor gigantului Amazon.

Bryan Eisenberg este autorul best-seller-urilor editate de prestigioasele publicatii Wall-Street Journal, Business Week, USA Today si New York Times: „Call to Action”, „Waiting For Your Cat to Bark?” si „Always Be Testing”, fiind si co-fondator si Chairman Emeritus al Digital Analytics Association – cea mai importanta asociatie de web analytics la nivel global.  

Surprizele nu se opresc aici: pe 17 Noiembrie vor urca pe scena GPeC Summit alte nume sonore are industriei de profil atat din tara, cat si din strainatate. Tot pe 17 Noiembrie are loc si GPeC E-Commerce Expo (expozitie B2B intre furnizorii de servicii e-commerce si magazinele online), iar seara se va incheia cu a XI-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic din Romania.

Inscrierile la GPeC Summit, 16-17 Noiembrie, sunt in plina desfasurare si se pot face aici.

Oferta early bird!

Pana pe 27 octombrie, doritorii pot achizitiona biletele de acces la un pret semnificativ redus, adica vor plati doar 79 EUR + TVA/persoana pentru cele doua zile de eveniment, in loc de 119 EUR cat va fi pretul standard in perioada 28 octombrie – 11 noiembrie.

Lasa un comentariu