Cele mai noi upgrade-uri MerchantPro pentru Promotii online, Produse favorite, Blacklist si nu numai

17 iunie 2020

La inceput de vara si cu o doza proaspata de optimism, venim catre tine cu vesti despre cele mai noi functionalitati pe care platforma MerchantPro ti le-a pregatit in ultima perioada.

Speram sa iti fie utile si sa te ajute sa iti duci afacerea online la nivelul pe care ti-l doresti!

Noi optiuni la setarea de Promotii

Stim ca promotiile sunt esentiale in orice strategie comerciala, asa ca am introdus doua noi optiuni care sa te avantajeze suplimentar in calitate de comerciant.

Pentru promotiile de tip Produse combo, care iti permit sa oferi un discount pentru produse suplimentare la achizitia unui produs de baza, ai de acum optiunea sa setezi un Pret minim pentru produsul de baza, incepand cu care se va aplica promotia.

De asemenea, in cazul in care ai mai multe Promotii de tip Cart active si aplicabile simultan in magazin, poti defini ordinea in care se vor aplica regulile de discount. Spre exemplu, daca doresti sa oferi Livrare gratuita pentru anumite cosuri de cumparaturi, dar sa permiti in acelasi timp aplicarea unei reduceri pe comanda, acum promotia de Livrare gratuita poate fi setata sa fie aplicabila doar dupa ce s-a aplicat discount-ul pe tot cosul de cumparaturi.

Noi functionalitati MerchantPro - Promotii

Setari suplimentare pentru aplicatia Produse favorite

Daca nu folosesti inca aplicatia de Produse favorite, e timpul sa iei masuri! Mai ales avand in vedere noile optiuni pe care le-am introdus.

De acum poti asigura persistenta datelor salvate in lista de Produse favorite pe orice device, pentru utilizatorii logati. In plus, am introdus suplimentar posibilitatea de a afisa in header-ul magazinului un link direct catre lista de Favorite a utilizatorului. Ambele optiuni pot fi activate din setarile aplicatiei de Produse Favorite, disponibila in panoul de control al magazinului tau MerchantPro.

Design optimizat pentru pagina de Mentenanta magazin, cu abonare la newsletter

Indiferent daca tocmai ti-ai creat magazinul pe MerchantPro sau daca ai nevoie sa setezi magazinul temporar ca indisponibil pentru a lucra la el, noua pagina de Mentenanta te ajuta sa valorifici orice potential client.

Design-ul mult mai prietenos si posibilitatea de a afisa un camp de abonare la Newsletter pe perioada indisponibilitatii te vor ajuta sa stabilesti un prim contact reciproc cu cei care ajung pe magazinul tau. Optiunea de Mentenanta cu abonare la Newsletter poate fi activata din pagina Mentenanta, modulul Magazinul este offline.

Blacklist

Ca in orice business, anumiti clienti se pot dovedi problematici. Aplicatia Blacklist te ajuta deja sa tii sub control aceste situatii si sa limitezi accesul clientilor cu istoric negativ la magazin si comenzi, iar acum ai posibilitatea sa adaugi si note descriptive care sa te ajute ulterior sa identifici rapid motivul pentru care un anumit client este prezent in Blacklist-ul magazinului tau.

Noi functionalitati MerchantPro - Blacklist

Noi optiuni in exporturile de produse si comenzi

Accesibilitatea datelor sub multiple formate este estentiala pentru un magazin online. Functiile avansate de export de date din platforma MerchantPro sunt intr-o permanenta extindere, asa ca la ultimele update-uri de platforma am adaugat noi campuri care pot fi exportate.

Pentru exporturile de produse, poti descarca acum o serie de campuri noi: codul EAN, Data adaugarii produsului, Stocul fizic si Stocul disponibil, iar pentru exporturile de comenzi ai in plus posibilitatea de a descarca si Tag-urile informative pe care le-ai adaugat comenzilor in timpul operatiunilor de procesare.

Setarea unui SMTP extern direct din panoul de control

In cazul in care vrei ca emailurile trimise din cadrul magazinului tau sa fie expediate catre utilizatori si clienti printr-un o alta platforma decat MerchantPro, acum iti poti defini setarile direct din panoul de control al magazinului, fara a mai apela la echipa de support MerchantPro.

Acest instrument este disponibil in sectiunea Setari server email, iar in cazul in care ai nevoie de asistenta, suntem aici pentru a te ghida.

Pentru orice detalii suplimentare despre noile functionalitati sau despre cum te putem ajuta sa iti cresti afacerea online, iti stam la dispozitie cu placere.

Lasa un comentariu