Fii si tu acolo unde sunt clientii tai – pe Mobile!

8 februarie 2012

La sfarsitul lunii trecute, ShopMania BIZ a lansat o prima versiune pentru varianta mobile a site-urilor create pe platforma noastra. De aceea ne-am gandit ca ti-ar fi de folos sa afli mai multe date despre mobile-commerce, care sunt cifrele cele mai importante legate de acest tip de comert electronic si mai ales, care sunt perspectivele de viitor.

Daca in Romania, statisticile arata ca intre 5 si 10% dintre utilizatori folosesc telefonul mobil pentru a accesarea site-urilor, in Germania, 34% dintre tineri acceseaza Internetul pe telefonul mobil iar 62% dintre tinerii din Marea Britanie isi folosesc telefonul mobil pentru a intra pe Internet.

Conform aceluiasi studiu realizat de Master Card, in Germania, 17% dintre tineri au incredere in achizitiile prin smartphone-uri iar in Marea Britanie, 38% dintre tineri folosesc aceasta modalitate de a face cumparaturi.

Iar la nivel mondial, cifrele din filmuletul de mai jos, realizat de specialistii Google, sunt si mai spectaculoase.

Daca ai un magazin online realizat pe platforma ShopMania BIZ nu mai astepta si fii si tu acolo unde sunt clientii tai! Pe smartphone! Acceseaza sectiunea Setari – Versiune mobila si site-ul tau va deveni optimizat pentru mobile printr-un singur click!

Lasa un comentariu