Noua inovatie in randul comenzilor online vine de la Miele

7 septembrie 2015

Miele a lansat pe piata EditionConn@ct, prima masina de spalat rufe care isi comanda singura consumabilele prin conectarea la reteaua Wireless.

In perioada 4-9 sepembrie 2015  are loc in Germania targul pentru produse electronice si electrocasnice de consum, IFA, unde producatorul Miele isi prezinta noile produse cu functii exclusive. Este vorba despre cafetiera la care pot fi preparate diferite tipuri de ceai sau noua tehnologie a pasionatilor de gatit, dar cea mai interesanta este functia prin care sistemul de dozare automata a detergentului este conectat la retea.

miele_magazin_online

Utilizatorul este avertizat automat prin Internet cand detergentii speciali UltraPhase 1 si 2 se epuizeaza, iar sistemul TwinDos, specific masinilor de spalat rufe Miele, va trimite un mesaj automat de avertizare pe dispozitivele portabile ale utilizatorilor. Din acest moment, procesul de comanda a consumabilelor necesare catre un magazin online a fost initiat. De la citirea mesajului si pana la plasarea comenzii, utilizatorul are de parcurs doar trei pasi.

Astfel, in mai putin de un minut, utilizatorii pot comanda detergentii direct de pe smartphone sau tableta, din Miele Shop si magazinele online partenere, care ofera detergentii compatibili cu masina de spalat.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul Miele.

Lasa un comentariu