Un nou record de cresteri pentru magazinele MerchantPro in Decembrie: +99% fata de ultima luna din 2019

14 ianuarie 2021

2020 a fost un an dificil, dar si bogat in oportunitati, asa cum ne arata performantele inregistrate atat de comerciantii online care folosesc solutiile MerchantPro, cat si evolutia intregii piete de eCommerce.

Luna Decembrie 2020 a venit cu un nou record de crestere in numarul si valoarea comenzilor plasate pe magazinele administrate prin platforma eCommerce MerchantPro, cu 83% si respectiv cu 99% fata de Decembrie 2019. Contextul global determinat de pandemie s-a mentinut imprevizibil si a orientat tot mai mult clientii spre online atat pentru achizitia de cadouri, dar si alimente.

Ultimul trimestru al anului 2020 a inregistrat noi cresteri in volumul si valoarea vanzarilor online, motoarele de crestere fiind Black Friday – cu o crestere medie de 43% fata de perioada similara din 2019 – si sarbatorile de iarna, cu crestere de 83% la numarul tranzactiilor. Astfel, pentru cele peste 1.500 magazine active care folosesc solutia eCommerce MerchantPro, ultima luna din an a adus vanzari cu 99% mai mari fata de perioada similara din 2019.

Iata cum s-a prezentat luna Decembrie 2020 la nivelul platformei MerchantPro:

Cresteri record in eCommerce 2020

Daca afacerea ta nu este prezenta inca in online sau daca iti doresti o solutie eCommerce capabila sa iti sustina viziunea si strategia de crestere, suntem aici pentru a te ajuta!

Lasa un comentariu