Conferinta regionala de e-commerce de la Timisoara isi asteapta participantii – 10% reducere de la ShopMania BIZ

24 ianuarie 2012

Si in acest an, Shopmania BIZ iti este alaturi pentru a te ajuta in dezvoltarea business-ului tau online, tinandu-te la curent cu toate noutatile si evenimentele care au loc pe piata locala si internationala de e-commerce.

De aceasta data, te informam ca in perioada 8-9 februarie 2012, la Timisoara se vor reuni atat specialisti romani cat si reprezentanti de top ai industriei de comert electronic, cu ocazia conferintei regionale de e-commerce, ecomTIM 2.0.12.

Evenimentul isi propune sa ofere participantilor ocazia de a  invata mai multe despre marketing si dezvoltarea unui business online de la lideri la nivel mondial ai industriei.

In cadrul conferintelor si workshop-urilor de la ecomTIM se vor aborda subiecte si teme pornind de la shopping-ul in era social media si a reducerilor colective, pana la SEO, AdWords si surse de finantare.

Un beneficiu major il vor reprezenta studiile de caz, sfaturile practice si solutiile imediat aplicabile care vor permite fiecarui participant sa isi maximizeze vanzarile.

Mikolaj Zakrzewski, Business Development Manager pe Europa Centrala si de Est al PayPal, unul dintre cele mai importante servicii de plati online din lume, si Bas Nawijn, Sales Manager pe Europa Centrala la platforma de comert electronic Magento, vin la Timisoara cu solutii pentru business-urile participantilor ecomTIM.

Cunoscuta in industrie ca SEOmom, Gillian Muessig, presedinte fondator al SEOmoz si Sean Singleton, Group Managing Partner  si co-fondator al agentiei londoneze Skive, completeaza portofoliul invitatilor internationali, prima prin intermediul Skype.

In plus, specialistul international Gary R. BealHead of SEO and Business Development la britanicii de la Blueclaw Media, va sustine un workshop complex despre SEO.

Google Romania vine la ecomTIM cu o intreaga echipa pregatita cu recomandari pentru cei prezenti: Dan Bulucea, Country Manager, Bogdana Butnar, Industry Manager si Norbert Simionescu, Account Strategist.

Grupului speakerilor care vin in februarie la Timisoara i se alatura Catalin Cretu, directorul general pe Romania al Visa Europe, Cosmin Costea, eCommerce Manager la METRO Cash&Carry Romania, Philip Brinkmann, CEO si co-fondator al companiei de servicii turistice Travelplanet24 Group (Tripsta.ro), Cristian Manafu, Owner&Consultant The Connector, Dan Boabes, CEO al companiei SimPlus, Mihai Seceleanu, CEO Internetcorp si fondator Kuponiada, Calin Fusu, CEO Neogen, Liviu Taloi, fondator si consultant SiteAudit si multi altii.

Programul complet al conferintei este disponibil pe site-ul evenimentului ecomtim.ro.

Magazinele create pe ShopMania BIZ, cat si cele listate pe ShopMania.ro beneficiaza de 10% discount. Pentru a valida acest discount trebuie completat in formularul din pagina de Inscrieri codul promotional shopmania.

Lasa un comentariu