Cum poate ajuta Instagram un business de eCommerce

Retelele de socializare si shopping-ul online au fost extrem de compatibile inca de la inceput. Imediat ce producatorii sau vanzatorii au inceput sa...

Noutati la final de Octombrie pe platforma ta de eCommerce

Imbogatim seria de functionalitati cu noi optiuni privind setarile si metodele de plata precum si o noua versiune a manager-ului de traduceri. Citeste care sunt noutatile acestui final de Octombrie pe platforma ta de eCommerce.

Vezi cele mai proaspete functionalitati disponibile pe platforma

Seria upgrade-urilor de toamna continua pe platforma ShopMania BIZ si avem vesti proaspete despre cele mai noi functionalitati publicate in sistem la finalul saptamanii trecute.

Descopera cele mai noi functionalitati pe care le-am pregatit pentru magazinul tau

Am lansat un upgrade major, care aduce o serie larga de noi functionalitati care te vor sustine in cresterea volumului de vanzari, precum si in usurarea gestionarii operatiunilor administrative din cadrul magazinului.

Noi tipuri de Checkout pentru magazinul tau + alte instrumente fresh

Stim cat de important este pentru un business online fluxul de checkout, respectiv procesul prin care un cumparator trebuie sa treaca pentru a plasa o comanda.

Descopera noutatile pe care le-am pregatit pentru magazinul tau online!

Deschidem sezonul cu un articol despre cele mai importante functionalitati pe care le-am adaugat recent in platforma de eCommerce: SSL Setup, actiuni bulk, campuri aditionale, protocol HTTP, intervale de pret.

Poti sa alergi dupa clienti sau poti sa-i faci pe ei sa te caute pe tine

Magazinul tau online e lansat de ceva timp si ti-ai dori ca tot mai multi oameni sa auda de produsele pe care le vinzi? Pentru ca potentialii tai...

Romanii cheltuiesc in medie 5 milioane de euro pe zi pentru cumparaturi online

Un moment bun sa iti deschizi un magazin online ! GPeC a publicat cifrele oficiale de pe piata de eCommerce din Romania pentru anul 2016....

Cum sa iti promovezi produsele pe Instagram

Instagram, dupa cum stim cu totii, este o platforma care se bazeaza pe continut vizual de calitate si este  folosita cu succes in industria...

Functionalitati noi-noute pentru magazinul tau online

Avem pentru tine cateva widgeturi proaspete, extinderi extrem de utile pe functionalitatea de campuri aditionale, o versiune noua de mobile pentru panoul de control si multe altele.
1 ... 10 / 26
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.