Noutati la final de Octombrie pe platforma ta de eCommerce

31 octombrie 2018

Continuam seria de functionalitati adaugate pe platforma ShopMania BIZ cu noi optiuni privind setarile si metodele de plata precum si o noua versiune a manager-ului de traduceri. Citeste mai jos care sunt noutatile acestui final de Octombrie pe platforma ta de eCommerce.

Toate setarile pentru plata, acum intr-un singur loc

Pentru a-ti permite o mai buna privire de ansamblu asupra setarilor curente din shop-ul tau, am introdus in panoul de control un nou modul de administrare a metodelor de plata disponibile in magazinul tau.

Pe langa accesul facil la fiecare metoda, in aceasta sectiune poti regasi si o serie de noi setari care privesc modul in care metodele de plata sunt afisate in pagina de checkout.

Noi setari de disponibilitate pentru metodele de plata

De acum, pentru orice metoda de plata din magazin, poti defini o serie de reguli pentru afisarea acesteia in magazin.
Ai astfel posibilitatea sa limitezi afisarea unei metode de plata doar pentru clientii din anumite tari, doar pentru anumite grupuri de clienti, pentru anumite categorii de produse sau doar pentru comenzi de o anumita valoare.

In plus, am introdus optiunea de corelare intre metodele de plata si cele de livrare – cu ajutorul acesteia poti opta ca in momentul in care clientul selecteaza o metoda de plata la checkout, doar anumite metode de livrare sa fie afisate.

O noua versiune de Manager de traduceri

Frumusetea comertului online consta in faptul ca nu exista granite! Suntem singura platforma de eCommerce din regiune cu facilitati extinse de tip multi-lang si ne bucuram sa iti putem readuce aceasta functionalitate intr-o noua formula.

Modulul Manager de traduceri iti ofera o mai buna perspectiva asupra statusului curent al traducerilor din magazinul tau si iti ofera un acces mai rapid si mai bine organizat la informatie.

Daca inca nu te-ai gandit ce ar putea insemna o extindere internationala a afacerii tale, iti propunem sa iei serios in calcul aceasta varianta. Platforma ShopMania BIZ te va sustine cu toate functionalitatile necesare in acest sens, cu un minim de efort din partea ta.

Ne-ar bucura sa ne impartasesti feedback-ul tau despre oricare dintre noutatile prezentate mai sus cat si despre optiunile recent adaugate in cadrul platformei ShopMania BIZ.

Lasa un comentariu