Noi functionalitati de toamna

Am lansat o noua serie de noutati la nivelul panoului de control al magazinului tau. In continuare poti gasi o trecere in revista succinta a celor mai importante update-uri de care contul tau beneficiaza deja.

Sistem avansat de bannere, un nou modul de facturare si multe alte functionalitati noi

De acum ai libertate maxima in cadrul magazinului tau cu un sistem ultra-flexibil de Bannere. Afla care sunt multiplele zone predefinite aduse de noul update.

Instrumente si functionalitati noi pentru magazinul tau online la inceput de vara

Iti venim in intampinare cu noi functionalitati si instrumente in cadrul platformei eCommerce. Afla mai jos despre optiunile pe care le-am facut disponibile in ultima perioada pentru magazinul tau.

Creeaza un Blog pentru magazinul tau cu noua aplicatie lansata pe platforma

Vrei sa comunici mai usor despre magazinul si produsele tale? Acum ai la dispozitie instrumentul perfect pentru a pune pe picioare o strategie de content marketing eficienta - un blog perfect integrat cu magazinul tau online.

Primavara vine cu noutati pe platforma ta de eCommerce

Citeste despre noile functionalitati care te vor ajuta in dezvoltarea si administrarea magazinului tau, pentru cresterea vanzarilor online.

Nou in Februarie: Procesare comenzi, SMS-uri, Product ratings si multe altele

Descopera noile instrumente pe care le-am lansat luna aceasta in platforma, pentru cresterea afacerii tale eCommerce.

Ti-am pregatit noi template-uri de design pentru magazinul tau online

Platforma de eCommerce aduce o serie noua de template-uri V3 pentru magazinul tau, iar toate design-urile tin cont de tendintele actuale si standardele de uzabilitate ale momentului.

Nou in Decembrie - Un nou modul de procesare comenzi si multe alte optiuni proaspete

Am lansat o noua serie de functionalitati, care suntem siguri ca te vor ajuta in dezvoltarea si administrarea business-ului tau online.

Noutati la final de Octombrie pe platforma ta de eCommerce

Imbogatim seria de functionalitati cu noi optiuni privind setarile si metodele de plata precum si o noua versiune a manager-ului de traduceri. Citeste care sunt noutatile acestui final de Octombrie pe platforma ta de eCommerce.

Vezi cele mai proaspete functionalitati disponibile pe platforma

Seria upgrade-urilor de toamna continua pe platforma ShopMania BIZ si avem vesti proaspete despre cele mai noi functionalitati publicate in sistem la finalul saptamanii trecute.
1 ... 10 / 19
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.