Sistem avansat de bannere, un nou modul de facturare si multe alte functionalitati noi

23 august 2019

Stim ca luna august are aer de vacanta. Pentru noi insa, este perioada in care lucram intens pentru a te ajuta sa te pregatesti de sosirea celui mai important sezon de shopping.

Asadar, vezi mai jos ce noi functionalitati te asteapta in cadrul platformei ShopMania BIZ, ca sa incepi toamna in forta!

Un sistem ultra-flexibil de Bannere

De acum ai libertate maxima la setarea de bannere in cadrul magazinului tau.

In primul rand, noul sistem aduce multiple zone predefinite (slot-uri) in care poti adauga bannere: zona de deasupra continutului din pagini (banner tip Page top), zona situata imediat sub top menu (banner tip Wide), zona de deasupra header-ului (banner tip Bara info), in fata paginilor (banner tip Pop-up) sau zone intercalate in listingurile de produse (banner tip Intercalat).

Pentru multe dintre slot-urile disponibile, poti seta mai multe bannere per slot si poti opta pentru modul in care vrei sa se afiseze: doar cel mai recent adaugat, cate unul in mod aleator sau toate unul sub celalalt.

La nivelul tipurilor de bannere pe care le poti seta, ai la dispozitie noi optiuni: bannere de tip video, bannere de tip multi-icon (generate automat pe baza de icon-uri si texte), bannere de tip multi-image (colaje generate automat pe baza de imagini incarcate distinct). Poti utiliza si formatele cunoscute deja, imagine simpla, HTML sau slider, care au fost insa atent optimizate.

In ceea ce priveste setarile pe care le poti aplica fiecarui banner, credem ca te vor interesa in mod special urmatoarele optiuni:

  • posibilitatea de a seta bannere diferite pentru desktop si mobile;
  • optiunea de programare a perioadei in care vor fi afisate bannerele;
  • posibilitatea de a alege versiunea de limba a shop-ului pe care se va afisa un anumit banner.

Administrarea de bannere poate fi accesata din sectiunea Website > Bannere. In cazul in care te-ar interesa un anumit setup de bannere si nu esti sigur cum il poti configura, contacteaza-ne si te vom ghida cu toate detaliile.

Aplicatia de Facturare, complet reconstruita

La fel ca in cazul sistemului de bannere, noua aplicatie de contabilitate aduce foarte multe optiuni proaspete, astfel incat facturile pe care le emiti sa corespunda in totalitate preferintelor tale. Dintre noutatile lansate, cu siguranta vei gasi extrem de utile urmatoarele functionalitati:

  • In ceea ce priveste continutul facturilor, poti alege coloanele pe care doresti sa le afisezi, poti selecta ce informatii ale clientului vor fi mentionate in antet, poti defini si afisa data scadentei si multe altele;
  • Acum poti afisa pe facturi informatii extinse, precum datele emitentului si ale delegatului;
  • Pentru layout-ul facturii, ai la dispozitie 3 design-uri disponibile, pe care le poti mai departe personaliza cu logo-ul magazinului sau cu un anumit tip si dimensiune de font;
  • In momentul in care trimiti facturile catre clienti, poti alege formatul in care acestea vor insoti emailul: ca atasament sau sub forma de link in continutul emailului.

Acceseaza aici setarile disponibile in noua aplicatie sau instaleaz-o din sectiunea Aplicatii > Contabilitate, daca nu o utilizezi inca.

Proforma Custom, aplicatia pentru personalizarea proformelor

Noua aplicatie Proforma Custom iti permite sa adaugi o serie de informatii suplimentare in cadrul facturilor proforme, atat in scop estetic, cat si functional.

Cu ajutorul optiunilor disponibile in aplicatie, poti alege modul in care sunt afisate denumirile produselor pe proforme: cu sau fara atribute, sub forma unei denumiri alternative setate separat sau pe baza unui template predefinit care poate include diferite campuri de produs.

De asemenea, poti afisa pe proforme coduri QR pentru ID-ul comenzii sau pentru anumite informatii asociate clientului, in cazul in care folosesti un sistem de scanare in cadrul fluxului de procesare a comenzilor.

Ca design, poti afisa logo-ul magazinului si imaginile produselor afisate in proforma si de asemenea, iti poti personaliza documentele cu diferite tipuri si dimensiuni de font.

Flux imbunatatit de lucru cu Aplicatia de contabilitate Saga

Daca utilizezi sistemul de gestiune si contabilitate Saga, vei putea regasi optiunile de export date pentru Saga integrate unitar in listingul de facturi.

Acceseaza listingul de facturi si apoi butonul Export Saga. In continuare vei putea sa alegi ce inregistrari vor fi exportate si apoi tipul de date pe care vrei sa le exporti (facturi, produse sau clienti).

Optimizari in fluxul de Procesare a comenzilor pe mobile

Din feedback-urile primite, am inteles ca pentru anumite business-uri online este important sa poata procesa comenzi din mers, direct de pe telefonul mobil.

De aceea am adus optimizari suplimentare in fluxul de procesare a comenzilor de pe mobile si speram ca acest lucru sa iti ofere o flexibilitate crescuta.

O sectiune de Elemente editabile mult mai intuitiva

Elementele editabile sunt un instrument important pentru personalizarea experientei din cadrul magazinului. Noua varianta a acestei sectiuni, pe care o poti accesa din meniul Website > Elemente editabile, iti permite sa identifici mai usor diferite texte din magazin folosind functia de cautare si iti ofera o perspectiva mai clara asupra gruparii textelor pe diferitele tipologii de pagini existente in site-ul tau.

Lasa un comentariu