Primavara vine cu noutati pe platforma ta de eCommerce

25 martie 2019

Ne straduim in permanenta sa venim in intampinarea nevoilor business-ului tau de eCommerce cu noi functionalitati, despre care suntem siguri ca te vor ajuta in dezvoltarea si administrarea magazinului tau online.

O noua sectiune pentru administrarea comentariilor de produs

Daca ai activat aplicatia de Comentarii in cadrul magazinului tau, acum poti folosi noul modul de administrare a acestora.

Cu ajutorul acestuia, poti raspunde mai usor la comentariile de produs pe care vizitatorii le lasa pe site, le poti edita si le poti filtra mai usor in functie de criteriul de interes.

In cazul in care nu folosesti inca aplicatia de Comentarii sau nu ai aflat inca, incepand din luna Februarie aplicatia iti ofera posibilitatea sa activezi si optiunea de Rating-uri de produs.

Afla mai multe despre Rating-uri aici.

Programarea exporturilor de date

Pentru exporturile de produse, comenzi si clienti, am adaugat o noua serie de setari, cu ajutorul carora poti sa programezi in avans momentul la care va fi efectuata generarea fisierului de export.

Pana acum, fisierul de export era generat exact in momentul in care era initiata descarcarea acestuia. In situatiile in care volumul de date este mare, aceasta abordare poate creste durata totala de descarcare a fisierului si implicit poate genera o procesare mai greoaie a fisierului tau de export.

Astfel, pentru situatiile in care stii ca exporturile respective sunt descarcate la anumite ore, acum poti opta pentru una dintre cele doua noi variante de generare a fisierului de export:

  • generarea zilnica a fisierului de export, la o anumita ora stabilita de tine;
  • generarea o data pe ora a fisierului de export.

Spre exemplu, in cazul in care ai setat ca Facebook sa descarce feed-ul tau de produse la o anumita ora, poti opta sa generezi exportul respectiv de produse cu putin timp inainte ca Facebook sa il descarce, pentru a reduce durata de procesare a datelor tale in cadrul Facebook.

Poti regasi setarile de programare in paginile de editare pentru exporturile de produse, comenzi si clienti.

Export arhiva proforme

In cadrul noului modul de procesare a comenzilor, am introdus optiunea de a descarca in mod bulk proformele aferente comenzilor, ca fisiere individuale.

Noua functionalitate Exporta arhiva proforme este disponibila in meniul de optiuni din listingul de comenzi.

Lasa un comentariu