Noi functionalitati de toamna

Am lansat o noua serie de noutati la nivelul panoului de control al magazinului tau. In continuare poti gasi o trecere in revista succinta a celor mai importante update-uri de care contul tau beneficiaza deja.

Creeaza un Blog pentru magazinul tau cu noua aplicatie lansata pe platforma

Vrei sa comunici mai usor despre magazinul si produsele tale? Acum ai la dispozitie instrumentul perfect pentru a pune pe picioare o strategie de content marketing eficienta - un blog perfect integrat cu magazinul tau online.

Primavara vine cu noutati pe platforma ta de eCommerce

Citeste despre noile functionalitati care te vor ajuta in dezvoltarea si administrarea magazinului tau, pentru cresterea vanzarilor online.

Nou in Februarie: Procesare comenzi, SMS-uri, Product ratings si multe altele

Descopera noile instrumente pe care le-am lansat luna aceasta in platforma, pentru cresterea afacerii tale eCommerce.

Ti-am pregatit noi template-uri de design pentru magazinul tau online

Platforma de eCommerce aduce o serie noua de template-uri V3 pentru magazinul tau, iar toate design-urile tin cont de tendintele actuale si standardele de uzabilitate ale momentului.

Nou in Decembrie - Un nou modul de procesare comenzi si multe alte optiuni proaspete

Am lansat o noua serie de functionalitati, care suntem siguri ca te vor ajuta in dezvoltarea si administrarea business-ului tau online.

Noutatile toamnei pe platforma ShopMania BIZ

Am gandit o noua interfata pentru platforma ecommerce si un upgrade cu multe optimizari. Noul design al panoului de administrare a fost conceput pe baza feedback-urile primite din partea magazinelor.

Atentie: Magazinele BIZ au inceput mobilizarea!

Ne bucuram sa te anuntam ca am lansat o prima versiune pentru varianta mobile a magazinelor create pe platforma noastra, iar utilizatorii care il acceseaza de pe dispozitive sa beneficieze de o experienta de shopping optima.

Personalizeaza-ti magazinul cu bannere speciale pentru sezonul de iarna

Pentru ca perioada sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai aglomerate perioade din an pentru vanzarile online, ne-am gandit sa-ti dam si noi o...

Sezonul rece vine cu noutati fierbinti de la ShopMania BIZ

Am introdus cateva noutati care iti vor fi foarte utile pentru o mai buna gestionare a website-ului tau si cateva optimizari de sistem care sa imbunatateasca rezultatele obtinute de magazinele online.
1 ... 10 / 12
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.