Functionalitati noi MerchantPro: Template-uri bannere, Calcul automat al transportului si multe altele

2 martie 2021

La inceput de primavara e timpul din nou sa facem sumarul celor mai importante functionalitati adaugate recent in platforma MerchantPro. Trecem direct la subiect, asa ca iata noutatile lansate in luna Februarie!

Template-uri de bannere si doua noi formate

Acum iti poti crea bannere de tip imagine intr-un mod mult mai facil, utilizand o serie de template-uri predefinite. Trebuie doar sa incarci imaginea de fundal a banner-ului si apoi vei putea seta textul pe care vrei sa il afisezi pe imagine, pozitia acestuia, modelul de dispunere si alte particularitati.

Practic ai la dispozitie un sistem automatizat de creare a bannerelor, prin doar cateva click-uri! Aceste instrumente sunt disponibile in sectiunea Website > Bannere, accesand optiunea Editare din dreptul fiecarei imagini asociate unui anumit banner.

Template-uri de bannere si 2 noi formate

In completare am lansat si doua noi tipuri de bannere:

  • Bannerul de tip Wide Bottom, nou lansat, iti permite sa afisezi in magazin bannere wide plasate sub zona de continut din pagina, respectiv sub listingul de produse sau continutul de prezentare din pagina de produs;

  • Bannerul de tip Custom, de asemenea introdus recent, iti ofera flexibilitate maxima in ceea ce priveste pozitionarea. Afisarea acestuia si setarea pozitiei pot fi efectuate prin intermediul editorului de template-uri; te rugam sa ne contactezi daca vrei sa incerci acest format.

Calcul automat al costului de transport pentru FanCourier, Cargus, Sameday

Pentru o serie de curieri – FanCourier, Cargus si Sameday, ai acum la dispozitie posibilitatea de a activa calculul automat al costului de livrare, in functie de adresa introdusa de client la checkout. Costul de livrare este furnizat in mod automat de API-ul curierului si suplimentar ai optiunea de a ajusta acest cost, pe baza unei formule dinamice de calcul.

Gasesti optiunea Setari estimare cost in sectiunea Setari livrare, in dreptul metodelor de livrare asociate curierilor mentionati.

Administrare mai facila a imaginilor de produs

Pentru a simplifica operatiunile de administrare a imaginilor multiple setate la nivel de produs, am introdus o serie de optiuni dedicate in listingul de produse.

Noile actiuni care vizeaza imaginile iti permit sa modifici atributul ALT al fotografiilor, sa schimbi ordinea acestora, sa le stergi sau sa definesti imaginea principala – totul direct din listingul de produse, fara a mai fi nevoie sa accesezi pagina de editare a fiecarui produs in parte. Aceste optiuni sunt disponibile accesand counter-ul plasat deasupra imaginii, din pagina de listing a produselor.

De asemenea, am adaugat si posibilitatea de adaugare sau actualizare a atributului ALT asociat imaginilor, prin intermediul unei functii speciale de import/export, disponibile in cadrul sectiunii Exporta produse.

Administrare mai facila a imaginilor de produs

Notificare automata la adaugarea de credite in Wallet-ul de client

Ai aflat cu siguranta pana acum despre aplicatia Wallet, care permite clientilor tai sa acumuleze in cont credite valorice, care mai departe pot fi folosite pentru efectuarea de plati in magazin. Daca nu iti suna cunoscut, citeste chiar acum mai multe despre functia Wallet pe blog-ul MerchantPro.

In cadrul aplicatiei, am adaugat posibilitatea trimiterii unei notificari automate catre client, in momentul in care adaugi credite in Wallet-ul acestuia. In momentul adaugarii tranzactiei, poti activa setarea Trimite notificare catre client si poti adapta continutul email-ului in functie de situatie, totul intr-un singur pas.

Continutul default al email-ului de notificare este disponibil pentru editare in sectiunea Website > Elemente editabile, tab-ul Email-uri.

Notificare automata la adaugarea de credite in Wallet-ul de client

Ne-am bucura sa experimentezi cu noile functionalitati introduse si pentru orice alte detalii, iti stam la dispozitie cu placere!

Lasa un comentariu