9 idei pentru Black Friday 2020 pe care sa le implementezi rapid

Pana acum cativa ani, Black Friday era o sarbatoare relativ necunoscuta in tara noastra. Intre timp, lucrurile s-au schimbat major. A devenit cea mai importanta zi a anului, atat pentru cei care activeaza in industria eCommerce, cat si pentru consumatori.

Nou lansat pe MerchantPro: Comenzi tip retur, DPD Click&Collect, Filtre de tip Slider, Facturare cu societati multiple si multe altele

Ne tinem activ de promisiunea de a lansa mereu noi si noi functionalitati in platforma MerchantPro, asa ca iata sumarul celor mai importante update-uri la care poti avea deja acces.

Livreaza prin Coletaria.ro - cea mai extinsa retea de puncte pick-up din CEE

Pentru a te ajuta sa fii cat mai aproape de clientii tai, Coletaria.ro iti ofera acces la o retea complexa de puncte de ridicare a produselor, situate atat in Romania, cat si pe teritoriul intregii Europe.

Lucruri pe care e bine sa le stii inainte sa trimiti un colet in strainatate

Invata cum sa pregatesti un colet pentru livrarea in strainatate, atunci cand primesti comenzi online de la clientii din afara tarii.

Care sunt optiunile de livrare a comenzilor online si ce implica acestea

Daca ai un business online, este vital sa oferi un transport sigur si eficient clientilor tai, intr-un timp cat mai scurt si la cele mai mici...
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.