Livreaza prin Coletaria.ro - cea mai extinsa retea de puncte pick-up din CEE

Online Marketing, 26 May 2020

Ce este Coletaria.ro?

Pentru a te ajuta sa fii cat mai aproape de clientii tai, Coletaria.ro iti ofera acces la o retea complexa de puncte pick-up situate atat in Romania, cat si pe teritoriul intregii Europe.

Coletaria.ro este totodata o platforma logistica internationala, partener pentru 28.000+ selleri si magazine online, carora le livreaza coletele in cele mai bune conditii in si din 30 de tari europene + S.U.A.

Expedierea coletelor prin Coletaria.ro

Ai acces la un sistem simplu si convenabil in ceea ce priveste logistica si costurile de transport, Coletaria.ro fiind in acelasi timp usor de utilizat atat de catre expeditor, cat si de catre clientul care a plasat o comanda in magazinul tau MerchantPro.

Simplitatea, calitatea, rapiditatea si pretul sunt punctele forte ale Coletaria.ro, permitandu-ti sa oferi cele mai bune servicii de livrare catre clientii magazinului tau!

Livrare internationala pachete prin Coletaria.ro

Avantajele sistemului de transport

 • Economisesti, reduci costurile - beneficiezi de avantajele unui sistem complet care centralizeaza mai multe servicii, printre care:

  • o retea globala de puncte de ridicare;
  • suport pentru intocmirea declaratiilor vamale;
  • livrare la domiciliu;
  • un sistem facil de returnare a coletelor.
 • Este foarte convenabil - coletele pot fi preluate direct de la depozitul tau si livrate oriunde in Europa sau in S.U.A., atat la puncte pick-up, cat si la domiciliul destinatarului.

 • Servicii pick-up point - cea mai larga retea de puncte pick-up la nivel european, cu peste 4.500 de locatii in Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia, iar numarul lor este in continua crestere.

 • Ridicarea coletelor este simpla si rapida - pentru a ridica produsele este suficienta parola primita prin SMS, astfel incat clientul sa isi poata ridica personal coletul sau sa trimita o alta persoana de incredere.

 • Livrare si la domiciliu - exista solutii pentru livrarea coletelor din Romania in 30 de tari europene, plus S.U.A., cat si pentru returnarea produselor.

 • Urmarirea expedierilor online - expeditorul si destinatarul pot vedea in orice moment unde se afla coletul. Clientul este anuntat prin email si SMS atunci cand poate sa ridice coletul de la punctul pick-up selectat anterior.

 • Prelungirea perioadei de stationare a coletului in punctul pick-up - poti solicita prelungirea perioadei de depozitare a coletului, serviciul fiind disponibil si pentru cumparator. Este suficient sa contactezi Coletaria.ro prin email sau telefonic.

Cross-border - Modalitati multiple de livrare, home delivery si puncte pick-up

Sistemul se afla in expansiune permananta pentru livrarea in toate tarile europene. In prezent, Coletaria.ro iti ofera acces catre o piata de desfacere cu sute de milioane de locuitori, care odata ce au plasat o comanda, vor receptiona produsele achizitionate in conditii avantajoase.

Cu cea mai larga retea de puncte pick-up la nivel european in peste 4.500 de locatii, serviciul de transport Coletaria.ro este functional in toate cele 27 de tari membre UE, in Marea Britanie, Ucraina, Federatia Rusa si S.U.A..

Integrarea este disponibila in platforma MerchantPro prin intermediul aplicatiei Coletaria.ro, cu care iti poti extinde livrarile in intreaga Europa!

De ce sa alegi Coletaria.ro?

Prin instalarea simpla si rapida a aplicatiei, vei avea acces la peste 70 de transportatori in peste 31 tari.

Printre beneficiile oferite se regasesc:

 • Un sistem complet;
 • Garantia celui mai mic pret;
 • Serviciu profesionist de suport pentru expeditori si destinatari;
 • Tracking atat in limba expeditorului, cat si a destinatarului;
 • Adrese de retur in toate cele 31 de tari in care se face livrarea produselor;
 • Colectare ramburs in majoritatea tarilor.

Instalarea aplicatiei Coletaria.ro

Activarea serviciilor Coletaria.ro in magazinul tau MerchantPro este extrem de facila - dupa ce ai obtinut datele de conectare la serviciul Coletaria.ro, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia accesand pagina App Store din panoul de control al magazinului tau.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.