Start campaniilor de toamna cu noi functionalitati MerchantPro: Noua aplicatie SmartBill, generare automata de coduri de reducere + alte functii utile

14 septembrie 2021

Suntem la startul principalului sezon de shopping al anului, asa ca iti prezentam in acest articol o prima serie de noutati pe care ti le-am pregatit si pe care le regasesti, ca de obicei, in panoul de control al magazinului tau MerchantPro.

Hai sa descoperim impreuna ce ti-am pregatit pentru acest inceput de toamna.

Noua aplicatie SmartBill pentru facturare & sincronizare stoc

Daca folosesti deja aplicatia SmartBill pentru facturare si aplicatia SmartBill pentru sincronizarea de stocuri, avem vesti bune: acum ai la dispozitie o singura aplicatie din care poti gestiona ambele procese!

Vechea aplicatie SmartBill pentru sincronizarea de stocuri va fi retrasa in viitorul apropiat, dar daca vrei sa renunti de pe acum la folosirea acesteia, o poti face fara probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa dezactivezi aplicatia de sincronizare stocuri si sa configurezi din nou aceste setari in aplicatia SmartBill.

Ti-am pregatit aici si un help topic care sa te ghideze in procesul de configurare al aplicatiei SmartBill in sistemul MerchantPro.

Ecommerce

Un nou camp in exportul de comenzi – Data platii

Una dintre cele versatile functii din platforma MerchantPro este exportul de comenzi, pe care il poti utiliza intr-o multitudine de scopuri. Dezvoltam in permanenta acest modul, astfel incat acesta sa poata raspunde celor mai variate necesitati, asa ca de data aceasta am introdus o noua optiune – posibilitatea de a exporta si data la care a fost efectuata plata pentru fiecare comanda.

Generare automata de coduri pentru cupoanele de reducere

Toata lumea iubeste codurile de reducere, mai ales clientii magazinului tau! Pentru a te ajuta sa dezvolti campanii mai ample utilizand acest mecanism de stimulare a achizitiilor, acum ai posibilitatea sa generezi coduri de cupoane in mod bulk, exact pe formatul ales de tine. Adauga o regula de discount de tip Cupon si apoi foloseste optiunea Genereaza cupoane din pagina de listing a cupoanelor. Vei putea stabili cate coduri doresti sa generezi automat, precum si o serie de criterii pe baza carora se vor genera codurile, precum numarul si tipul de caractere sau prefixul codului.

Citeste in Help Center-ul MerchantPro mai multe detalii despre setarea si utilizarea cupoanelor de reducere.

Ecommerce

Datafeed de produse pentru Negociat.ro

Marketplace-urile sunt canalele de vanzare care au prins cel mai mare avant in ultimii ani pe piata din Romania. Pe langa integrarile cu spatiile deja consacrate din acest segment, acum poti regasi pe MerchantPro datafeed-ul predefinit si generat automat pentru marketplace-ul Negociat.ro. Il poti activa din sectiunea Catalog > Exporta produse.

Si pentru ca tot am adus in discutie acest subiect, in cazul in care iti surade ideea sa creezi propriul Marketplace, nu uita ca o poti face cu usurinta pe MerchantPro!

Pentru orice intrebari legate de eCommerce sau magazinul tau online, colegii de la Centrul de Asistenta Clienti sunt pregatiti sa te ajute!

Lasa un comentariu