Greseli de evitat cand concepi titlurile meta pentru paginile magazinului tau

Hai sa aflam impreuna cum poti crea titluri meta care sunt atragatoare atat pentru algoritmii motoarelor de cautare, cat si pentru cititorii umani.

Cum poti imbunatati Ecommerce Customer Experience in magazinul tau online

Sa descoperim impreuna componentele ECX de la fiecare stadiu al calatoriei de cumparare si vom afla cum poti optimiza experienta utilizatorilor in fiecare dintre aceste puncte...

Cum sa cresti incasarile magazinului tau eCommerce in perioada Pastelui

Cum Pastele si Floriile sunt sarbatori foarte importante in Romania, sunt asteptate cresteri semnificative in vanzari pentru antreprenorii eCommerce, asa descopera in continuare ce trebuie sa faci:

Ce este Ecommerce Customer Experience si cum te ajuta sa-ti fidelizezi clientii

Afla in continuare ce este Ecommerce Customer Experience, de ce conteaza acesta in eCommerce si cum sa-l folosesti in avantajul afacerii tale online.

Metoda "Ion Popescu": cum reduci plasarea de comenzi false in magazinul tau online

De cele mai multe ori, aceste comenzi sunt plasate pur si simplu din rea-vointa, de catre persoane care vor sa “testeze” serviciile tale. De asemenea, pot fi si “glume” fara intentii de fraudare. Oricum ar fi, aceste comenzi iti produc pierderi.

eCommerce pentru produse non-fizice: cum sa vinzi cursuri online

Chiar daca acestea constituie cea mai mare parte a pietei eCommerce, exista si alte tipuri de produse sau chiar servicii care pot fi vandute in regim eCommerce. Cursurile sunt un astfel de exemplu.

Ce inseamna customer support de calitate in eCommerce

Atunci cand exista din ce in ce mai multe magazine care vand produse similare celor din shop-ul tau, diferenta reala o poate face experienta utilizatorului. Aflacum te poti diferentia de concurenta printr-un customer support excelent.

Cum atragi in magazinul tau online mai multe vanzari pentru Luna Femeilor

Descopera recomandari care te vor ajuta sa iti cresti vanzarile eCommerce in luna martie, luna dedicata femeilor.

Cum sa vinzi bijuterii online in 8 pasi

Daca vrei sa-ti deschizi un magazin online de bijuterii, ti-am pregatit un set de recomandari pentru un debut cu dreptul in acest segment eCommerce.

Greseli de evitat in campaniile eCommerce de Valentine’s Day

Daca ai dat deja startul campaniilor de Valentine’s Day, citeste sfaturile noastre pentru a te asigura ca eviti greselile comune din eCommerce ale acestei perioade.
1 ... 10 / 95
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.