Cum sa-ti muti rapid magazinul in online si sa generezi vanzari

Criza economica generata de pandemia de COVID-19 ar putea duce la falimentul a peste 150.000 de firme din tara noastra in urmatorul an, conform unei analize recente.

Vezi cele mai proaspete functionalitati disponibile pe platforma

Seria upgrade-urilor de toamna continua pe platforma ShopMania BIZ si avem vesti proaspete despre cele mai noi functionalitati publicate in sistem la finalul saptamanii trecute.

Erori de comunicare pe care sa NU le faci cu clientii tai

Intr-un magazin fizic observi imediat daca serviciile si comunicarea oferite clientilor sunt de calitate. Zambetele si amabilitatea vanzatorilor, sau dimpotriva absenta acestora, se observa cu ochiul liber.

Descopera cele mai noi functionalitati pe care le-am pregatit pentru magazinul tau

Am lansat un upgrade major, care aduce o serie larga de noi functionalitati care te vor sustine in cresterea volumului de vanzari, precum si in usurarea gestionarii operatiunilor administrative din cadrul magazinului.

5 obiceiuri ce te vor ajuta sa devii un antreprenor de succes

Exista cateva obiceiuri de viata pe care le-ai putea adopta cu usurinta pentru a obtine rezultate mai eficiente in domeniul tau de activitate si a-ti dezvola abilitatile de antreprenor.

Noi tipuri de Checkout pentru magazinul tau + alte instrumente fresh

Stim cat de important este pentru un business online fluxul de checkout, respectiv procesul prin care un cumparator trebuie sa treaca pentru a plasa o comanda.

Descopera noutatile pe care le-am pregatit pentru magazinul tau online!

Deschidem sezonul cu un articol despre cele mai importante functionalitati pe care le-am adaugat recent in platforma de eCommerce: SSL Setup, actiuni bulk, campuri aditionale, protocol HTTP, intervale de pret.

Cum sa construiesti un brand in online?

Probabil ai auzit destul de des citatul “ If you’re not on the internet. You don’t exist. ”. Ai inteles cat de important este sa fii prezent...

Poti sa alergi dupa clienti sau poti sa-i faci pe ei sa te caute pe tine

Magazinul tau online e lansat de ceva timp si ti-ai dori ca tot mai multi oameni sa auda de produsele pe care le vinzi? Pentru ca potentialii tai...

Functionalitati noi-noute pentru magazinul tau online

Avem pentru tine cateva widgeturi proaspete, extinderi extrem de utile pe functionalitatea de campuri aditionale, o versiune noua de mobile pentru panoul de control si multe altele.
1 ... 10 / 61
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.