Black Friday 2023: cum sa evaluezi si sa dimensionezi propria campanie

Black Friday poate insemna, pentru unele magazine, dublarea vanzarilor din cursul anului. Majoritatea magazinelor online sunt de acord ca aceasta este cea mai importanta perioada a anului pentru ei.

Cum sa cresti CLV-ul pentru magazinul tau online

CLV (Customer Lifetime Value) este un indicator de performanta care desemneaza intreaga suma pe care un cumparator o va cheltui intr-un magazin online de-a lungul intregii perioade in care este client al respectivului shop.

Live shopping pe Instagram si Facebook: cum sa organizezi un eveniment de succes

Evenimentele live de shopping iti pot adduce un boost semnificativ de vanzari, mai ales daca sunt realizate corect. Chiar daca functia de live shopping nu mai este disponibila nativ pe Instagram...

Back to School 2023: Insight-uri care te vor ajuta sa intelegi mai bine noile generatii

Primul eveniment major de shopping al anului, Back to School 2023, se apropie cu pasi repezi. Iata in continuare cateva recomandari despre cum si catre cine sa-ti promovezi ofertele de Back to School.

Cum sa refolosesti continutul pe care il creezi pentru a maximiza ROI

Pentru a reduce volumul de munca asociat crearii de continut, dar si bugetul pentru el, iti recomandam sa refolosesti si/sau reformatezi continutul creat cat mai des posibil.

Tactici de succes pentru B2B eCommerce

Pentru antreprenori, comertul B2B inseamna cheltuieli mai scazute cu personalul si mai multe oportunitati de a avea clienti B2B loiali.

Abonamentele eCommerce: ce sunt si cum sa le utilizezi pentru a-ti creste incasarile

Abonamentele online iti pot aduce vanzari constante si mai mari pe tot parcursul anului. Afla cum sa cresti numarul de abonamente vandute si numarul de comenzi ale abonatilor.

Magazinul care nu doarme vara: tactici de marketing care iti vor tine clientii aproape

Exista cateva tactici de marketing si vanzari care iti pot aduce venitul la cifre comparabile cu cele din iarna.

De ce este Instagram un mediu ideal pentru a-ti promova afacerea online

Fie ca vinzi produse fizice sau digitale, pe Instagram vei gasi cu siguranta audienta corecta. Inca te indoiesti de asta? Atunci hai sa vedem de ce ar trebui sa iei in serios promovarea pe Instagram.

MerchantPro & theMarketer - Integrarea care te ajuta sa convertesti mai performant

theMarketer, solutia completa de email marketing, automatizari si programe de loialitate este acum integrata cu platforma MerchantPro.
1 ... 10 / 91
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.