Trafic < CRO - Cum poti sa optimizezi low cost rata de conversie a magazinului tau eCommerce

Exista extrem de multe variabile care ii pot determina pe vizitatori sa renunte la cumparaturi pe site-ul tau. De aceea, evita sa incepi sa optimizezi rata de conversie inainte de a sti exact ce poate fi imbunatatit.

Cum sa vinzi produse alimentare online

Continuam seria articolelor care te ajuta sa deschizi un magazin online in functie de nisa in care activezi cu un ghid despre vanzarea produselor alimentare online.

Cum si de ce sa creezi un landing page pentru sarbatorile de iarna

Un landing page dedicat sarbatorilor de iarna va fi primul lucru pe care il vad utilizatorii care dau click pe o reclama a ta sau pe un link din social media, asa ca este important sa le transmiti atmosfera festiva inca de la primul contact.

Downselling: ce este si cum sa-l folosesti in eCommerce

La fel ca orice alta tactica de marketing, downselling te ajuta sa vinzi mai mult. Descopera in continuare cum o poti utiliza concret in magazinul tau online.

Cum utilizezi segmentarea clientilor pentru cresterea vanzarilor in eCommerce

Segmentarea corecta a clientilor eCommerce te poate ajuta sa imbunatatesti satisfactia cumparatorilor tai, sa cresti CLV (Customer Lifetime Value) si, mai ales, sa cresti vanzarile.

Livrarea in pick-up points si lockere - de ce este momentul sa le integrezi in shop

Livrarea in lockere si pick-up points rezolva si alte probleme de last mile delivery mai putin evidente, cum ar fi cele legate de costurile ridicate ale livrarii la usa in zonele rurale sau slab populate.

Strategii pentru cresterea vanzarilor magazinului tau de articole sport

Descopera in articol ce poti face pentru a administra si promova cu succes un magazin de articole sportive.

Descopera functionalitatile MerchantPro recent adaugate, pentru un plus de eficienta in campaniile tale eCommerce

Descopera cele mai importante functionalitati MerchantPro recent lansate si vezi pe care dintre acestea le poti folosi cu efect imediat, ca sa iti optimizezi afacerea pentru BlackFriday si luna cadourilor.

Cum sa adaugi landing page-uri personalizate in magazin pentru campania de Black Friday

In perioadele aglomerate de shopping, solutia pentru a-i ajuta pe clienti sa inteleaga mai repede ce ai de oferit este sa ii directionezi catre un landing page dedicat evenimentului respectiv.

Black Friday 11 Noiembrie 2022: cum iti pregatesti magazinul pentru cel mai mare eveniment de shopping

Descopera ce alte idei mai poti adauga in strategia ta de vanzari pentru Black Friday 2022, cel mai important eveniment de shopping al anului.
1 ... 10 / 66
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.