Solutia Aqurate, disponibila in MerchantPro - personalizare AI pentru venituri cu pana la 30% mai mari

Aqurate Personalize este un tool bazat pe inteligenta artificiala care ajuta magazinele online sa isi creasca rata de conversie, valoarea medie a cosului (AOV) si retentia clientilor prin recomandari personalizate de produse.

ChatGPT si inteligenta artificiala: cum pot influenta industria eCommerce

Discutam despre ChatGPT si alte solutii similare, dar si despre cum le poti folosi acum si ce utilizari viitoare se preconizeaza in industria eCommerce.

Creste-ti afacerea eCommerce cu ajutorul TikTok

Daca magazinul tau online nu are inca o prezenta pe TikTok, afla in continuare de ce ar trebui sa o iei in calcul.

Inspira si creste-ti vanzarile online in Luna Femeilor

Afla cum iti poti creste vanzarile magazinului tau eCommerce in luna martie, dedicata sarbatoririi femeilor din intreaga lume.

Cum sa reduci impactul perioadelor mai putin dinamice in eCommerce

Inceputul de an este de obicei dificil pentru eCommerce, insa chiar daca este greu sa influentezi trendurile, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a scadea impactul lor asupra afacerii tale.

Recomandari iesite din tipar pentru campanii reusite de Valentine’s Day si Dragobete

Te-ai pregatit pentru primele evenimente majore ale anului, Valentine’s Day si Dragobetele? Daca nu, inca nu e timpul pierdut sa le faci sa conteze pentru magazinul tau online!

Descopera cele mai recente functionalitati pentru performanta eCommerce din platforma MerchantPro

Ne apropiem de finalul anului, asa ca este momentul sa trecem in revista cele mai importante update-uri si noi functionalitati MerchantPro lansate in ultima perioada...

Cum sa cresti numarul de recenzii pozitive pentru magazinul tau online

Mai multe reviewuri te ajuta sa iti cresti veniturile si valoarea medie a comenzii. Este importanta, insa, si calitatea reviewurilor: ca de obicei, echilibrul e cel mai bun.

Trafic < CRO - Cum poti sa optimizezi low cost rata de conversie a magazinului tau eCommerce

Exista extrem de multe variabile care ii pot determina pe vizitatori sa renunte la cumparaturi pe site-ul tau. De aceea, evita sa incepi sa optimizezi rata de conversie inainte de a sti exact ce poate fi imbunatatit.

Cum sa vinzi produse alimentare online

Continuam seria articolelor care te ajuta sa deschizi un magazin online in functie de nisa in care activezi cu un ghid despre vanzarea produselor alimentare online.
1 ... 10 / 75
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.