Solutia Aqurate, disponibila in MerchantPro – personalizare AI pentru venituri cu pana la 30% mai mari

17 martie 2023

Aqurate Personalize este un tool bazat pe inteligenta artificiala care ajuta magazinele online sa profite la maximum de fiecare vizitator al site-ului, crescand rata de conversie, valoarea medie a cosului (AOV) si retentia clientilor prin recomandari personalizate de produse.

Prin integrarea simpla cu tool-ul Aqurate disponibil in sectiunea App Store din dashboard-ul tau MerchantPro, vei putea sa afisezi in website recomandari de produse personalizate de tip cross-sell si produse alternative, atat pe pagina de detaliu a produselor, cat si in cosul de cumparaturi.

De asemenea, poti folosi recomandarile de produse generate de Aqurate pentru a trimite clientilor tai newslettere personalizate cu sugestii de produse potrivite pentru ei.

Din comunitatea noastra, magazinele Alura, KitUnghii si Savelectro folosesc deja Aqurate. Pe baza testelor independente, companiile care folosesc recomandarile personalizate de produse de la Aqurate si-au crescut vanzarile cu pana la 30%.

De ce sa utilizezi recomandarile personalizate de produse?

Printre realitatile importante cu care se confrunta magazinele online in ultimul timp se numara:

 • Concurenta in crestere;
 • Cresterea costurilor de advertising;
 • Lipsa de timp/mana de lucru.

In acest context, adoptarea de noi tehnologii automatizate, precum personalizarea bazata pe inteligenta artificiala, ajuta magazinele online sa tina pasul cu nevoile clientilor, concurenta si cresterea costului pe achizitie, imbunatatind considerabil veniturile.

Ecommerce

Cele mai importante beneficii ale utilizarii recomandarilor personalizate de produse bazate pe AI:

 • Cresti rata de conversie si AOV (valoarea medie a comenzii) – clientii gasesc mult mai repede produsele potrivite nevoilor lor si revin pe website pentru achizitii ulterioare;
 • Reduci costurile de achizitie a clientilor – crescand rata de conversie, profiti la maximum de fiecare vizitator pe care il aduci pe website (organic sau PPC), scazand costul de achizitie (CAC);
 • Economisesti timp – automatizezi procesul de afisare a recomandarilor de produse (Aqurate are grija sa nu sugereze produse cu stoc epuizat si afiseaza automat recomandari pentru produsele noi).

Aqurate Personalize

Aqurate Personalize vine cu functionalitati importante care te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate si sa tii pasul cu cresterea costurilor si a concurentei:

 • Recomandari de produse bazate 100% pe comportamentul si preferintele utilizatorilor (fara introducere manuala de date);
 • Personalizare multichannel facila (web si email);
 • Viteza de incarcare foarte mare prin livrarea nativa a recomandarilor (fara JS);
 • Implementare usoara (aplicatie nativa pentru MerchantPro);
 • Asistenta la implementare si support excelent;
 • Succes garantat cu 30 de zile de testare gratuita.

Daca ai nevoie de asistenta la integrarea solutiei Aqurate cu magazinul tau MerchantPro, iti reamintim ca ne poti contacta la Centrul de Asistenta Clienti , iar colegii nostri te vor ajuta cu toate recomandarile si sfaturile de care ai nevoie.

Lasa un comentariu