Recomandari ca sa iti pastrezi motivatia in eCommerce

Ce poti face pentru a-ti pastra motivatia ca antreprenor eCommerce si cum te aperi de monotonie? Exista mai multe strategii create de experti in psihologie pe care le poti incerca pentru a afla care dintre acestea functioneaza pentru tine.

Idei de afaceri low-cost pe care sa le incepi in 2022

Cand te gandesti la inceperea unei afaceri, primul lucru care iti vine in minte este bugetul: cat te va costa sa incepi si cat va dura pana cand iti vei recupera investitia si vei incepe sa ai profit?

Pregateste-ti strategia de vanzari pentru perioada de dupa incheierea sezonului de cumparaturi

Stim ca eCommerce e o industrie ciclica si ca majoritatea antreprenorilor din domeniu vad prima parte a anului ca pe o perioada moarta. Insa lucrurile nu trebuie sa stea asa.

Strategii de personalizare in eCommerce: cum sa atragi mai multi clienti cu oferte relevante

Descopera cum poti crea usor experiente personalizate folosind functionalitatile MerchantPro si cateva solutii digitale la indemana.

MerchantPro, premiat in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international” la Gala Wall-Street.ro 2021

MerchantPro s-a numarat printre laureatii Galei Wall-Street.ro, care a avut loc pe 7 decembrie, cu un premiu in categoria “Inovatie locala pentru un eCommerce international”.

Cum sa generezi venituri recurente in magazin in perioada sarbatorilor

Pentru a-i determina pe clienti sa revina in magazinul tau pentru cumparaturi recurente de sarbatori, trebuie sa le dai macar un motiv bun sa o faca. Descopera in continuare cateva recomandari.

Black Friday & Cyber Monday 2021 in platforma MerchantPro: +20% in numarul de vanzari si +36% in valoarea comenzilor

In urma unei analize a evolutiei celor peste 1.500 de magazine MerchantPro, perioada dedicata reducerilor a adus comerciantilor cu 20% mai multe vanzari si o crestere de 36% in valoarea comenzilor comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Antreprenor pentru prima data? Cum sa incepi o afacere de succes in eCommerce

Inainte de a incepe o afacere eCommerce, este important sa stii care sunt aspectele esentiale pe care sa te concentrezi la debut si sa-ti pregatesti astfel terenul pentru un business de succes.

Solutii usor de aplicat pentru 5 dintre cele mai frecvente provocari din eCommerce

In ultimul an, antreprenorii eCommerce au avut de infruntat multe provocari. Au fost nevoiti sa se adapteze, sa inoveze si, mai ales, sa raspunda prezent mereu la solicitari. Sa vedem care sunt principalele provocari din eCommerce si cum le poti rezolva.

Nou in MerchantPro: aplicarea dinamica a TVA, customizarea functiei Search si noi instrumente pentru functia de feedback

Probabil ca in aceasta perioada te-a cuprins febra ultimelor pregatiri pentru cea mai aglomerata perioada de shopping a anului, insa pana atunci vrem sa iti atragem un pic atentia cu cele mai recent lansate functionalitati din platforma MerchantPro.
1 ... 10 / 20
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.