Descopera functionalitatile MerchantPro recent adaugate, pentru un plus de eficienta in campaniile tale eCommerce

17 octombrie 2022

Atmosfera din eCommerce este deja incinsa de pregatirile pentru cel mai activ sezon de shopping al anului, asa ca acum este un moment bun sa trecem in revista principalele functionalitati pe care le-am adaugat in platforma MerchantPro in ultimele luni.

De unele poate ai aflat deja, de altele inca nu, insa te invitam sa le descoperi pe cele mai importante si sa vezi pe care dintre acestea le poti folosi cu efect imediat, ca sa iti optimizezi afacerea pentru Black Friday si luna cadourilor.

Conversii mai facile prin ApplePay via Stripe

Ofera-le clientilor care folosesc device-uri Apple posibilitatea de a plati online in cel mai simplu si intuitiv mod, fara a mai fi nevoie ca acestia sa isi introduca datelor cardului.

Pentru a activa Apple Pay din aplicatia Stripe de pe platforma MerchantPro, urmeaza recomandarile pe care ti le-am pregatit in Help Center.

Ecommerce

Mai putine retururi cu aplicatia de Comparatie produse

Tot recent, am lansat in platforma aplicatia Comparatie produse, care iti permite sa le oferi utilizatorilor posibilitatea de a compara direct in site preturile si caracteristicile mai multor produse similare, pentru a face achizitiile intr-un mod mai informat.

Daca alegi sa utilizezi functia in magazinul tau MerchantPro, vei obtine avantaje precum:

  • Scaderea volumului de intrebari adresate de clienti departamentului de support;
  • Reducerea ratei de retururi.

Descopera aici cum functioneaza aplicatia Comparatie produse si cum o poti configura.

Ecommerce

Extra-optiuni in procesul de retur – Retururi partiale

Stim ca nu iti doresti sa vezi comenzi returnate, dar un proces de retur simplu si flexibil creste nivelul de incredere al clientilor in magazinul tau.

De aceea, optimizam permanent aplicatia Formular de retur, pentru care am adaugat optiunea de a permite returnarea de cantitati partiale in situatiile in care un produs a fost comandat intr-un numar mai mare de bucati.

Daca vrei sa activezi noua optiune, o poti regasi in setarile aplicatiei Formular de retur.

Ecommerce

Campanii in Pinterest mai usor de lansat

Orice magazin cauta noi si noi moduri de a-si aduce produsele mai aproape de potentialul cumparator, motiv pentru care in platforma MerchantPro gasesti o varietate de instrumente si integrari de marketing.

Nou adaugata in suita este si aplicatia Pinterest, cu ajutorul careia setezi in doar cateva click-uri tracking-ul pentru campaniile derulate pe acest canal si pregatesti la fel de usor feed-ul de produse pe care il poti publica in Pinterest.

Ecommerce

Integrare cu sistemul eFactura

S-a discutat mult in spatiul public despre obligatia anumitor agenti economici de a transmite catre ANAF eFacturi si probabil conversatia va mai continua.

Daca in alte contexte o astfel de obligatie ti-ar fi dat batai de cap, pe MerchantPro ai posibilitatea sa activezi facil generarea de eFacturi, pe care le poti incarca apoi agregat in platforma ANAF.

Gasesti in Help Center detalii despre intregul proces de configurare a setarilor pentru eFactura.

Ecommerce

Noul flux optimizat de setare si utilizare integrata a curierilor

Eforturile noastre de concentreaza in permanenta spre a simplifica si eficientiza modul in care iti administrezi business-ul online. Cu acest obiectiv in minte am lansat o serie de actualizari importante in ceea ce priveste modul in care procesezi comenzile din perspectiva integrarii automatizate cu serviciile de curierat.

Daca vrei sa incerci noul flux de lucru, da-ne un semn pentru a-ti oferi mai multe detalii si posibilitatea sa-l incerci. Intre timp, regasesti in sectiunea noastra de Help detalii despre noua logica de setare a curierilor si metodelor de livrare.

Ecommerce

Stocuri cu zecimale

In cazul in care produsele tale pot fi achizitionate in cantitati fractionate, cu zecimale, acum ai la dispozitie posibilitatea de a defini astfel de stocuri, iar clientii tai vor putea adauga in cos cantitati de acest tip. Pentru fiecare unitate de masura pe care o definesti vei putea seta de asemenea multiplul de cantitate permis – spre exemplu pentru vanzarea de produse la kilogram, poti permite achizitia doar in multipli de 0.5 kg.

Daca vrei sa testezi aceasta functionalitate, te rugam sa ne contactezi.

Ecommerce

Optiuni noi in exporturile de produse si comenzi

Exporturile de date stau la baza conectarii afacerii tale cu alte sisteme, fie ca este vorba de distribuitori, furnizori sau alte entitati terte. Extindem in mod continuu optiunile de export direct accesibile din panoul de control, iar cele mai recent adaugate sunt:

  • In exportul de produse – posibilitatea de a selecta in ce limba va fi exportat continutul (aplicabil in cazul in care folosesti functiile multi-lang) si posibilitatea de a alege ce pret va fi exportat, cu sau fara discount-uri;
  • In exportul de comenzi – optiunea de a exporta substatus-urile asociate comenzilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la utilizarea noilor functionalitati sau despre functionarea magazinului tau MerchantPro, te rugam sa ne contactezi la Centrul de Asistenta Clienti.

Lasa un comentariu