Black Friday & Cyber Monday 2021 in platforma MerchantPro: +20% in numarul de vanzari si +36% in valoarea comenzilor

In urma unei analize a evolutiei celor peste 1.500 de magazine MerchantPro, perioada dedicata reducerilor a adus comerciantilor cu 20% mai multe vanzari si o crestere de 36% in valoarea comenzilor comparativ cu perioada similara a anului precedent.

Cum sa reduci rata de retur a produselor de Black Friday

Atunci cand numarul cumparaturilor online creste exponential, asa cum se intampla in zilele de Black Friday, e de asteptat ca si rata de retur sa creasca.

Ghidul eCommerce complet pentru Black Friday 2021

Ghidul nostru complet pentru Black Friday 2021 te va ajuta sa te asiguri ca nu ratezi niciun element important al campaniilor si infrastructurii esentiale.

Back to School si Black Friday 2021: transforma strategia de livrare a comenzilor intr-un diferentiator competitiv

Descopera cum te poate ajuta managementul livrarilor sa te diferentiezi de competitie in timpul campaniilor de toamna Back to School, Black Friday si nu numai.

Cum cresti vanzarile in luna ianuarie, in perioada "moarta" post-vacanta

Ceva teribil de neplacut se intampla in fiecare an. Dupa cresterea fulminanta a vanzarilor care incepe cu Black Friday si continua cu sarbatorile de iarna, lucrurile iau o turnura neplacuta pentru proprietarii de afaceri eCommerce.

9 idei pentru Black Friday 2020 pe care sa le implementezi rapid

Pana acum cativa ani, Black Friday era o sarbatoare relativ necunoscuta in tara noastra. Intre timp, lucrurile s-au schimbat major. A devenit cea mai importanta zi a anului, atat pentru cei care activeaza in industria eCommerce, cat si pentru consumatori.

Optimizeaza-ti livrarile de Black Friday - 5 recomandari de la Innoship si MerchantPro

De regula, proprietarii de magazine online isi organizeaza planurile de Black Friday cu saptamani bune inainte. Insa anual, foarte multi clienti isi declara nemultumirea asupra procesului de livrare.

9 Lucruri pe care sa le faci din timp pentru a-ti dubla vanzarile de Black Friday

In fiecare an, Black Friday aduce noi recorduri de vanzari pentru toate magazinele online care participa la cel mai mare eveniment de reduceri al anului.

Cum sa iti optimizezi site-ul toamna asta pentru avalansa de clienti

Iti vine sa crezi ca mai sunt doar 2 luni de zile pana in pragul sarbatorilor de iarna cand, cu mic cu mare, cu totii vom fi in cautarea cadourilor...

Calendarul vanzarilor pentru sezonul toamna-iarna

Perioada sarbatorilor aduce cele mai multe oportunitati pentru comercianti, dar si pentru cumparatorii dornici sa achizitioneze produse la preturi...
1 ... 10 / 15
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.