Ce sunt si cum functioneaza Responsive Search Ads in Google?

De la 30 iunie 2022 Google retrage complet ad-urile cu text extins din Search Network, in timp ce reclamele adaptabile (Responsive Search Ads) vor deveni instrumentul de baza in campaniile de cautari din platforma...

Vanzari si responsabilitate sociala in vremuri incerte

Discutam in continuare despre masurile care pot fi luate de afacerile eCommerce pentru ajustarea strategiei in vremuri de instabilitate geopolitica si economica.

Ce este D2C si care sunt avantajele acestui model de business pentru micii producatori

D2C eCommerce este unul dintre trendurile care ii pot ajuta cel mai mult pe micii producatori. Afla mai multe despre ce presupune si despre cum il poti folosi in favoarea ta.

Cresteri spectaculoase pentru shop-urile MerchantPro in 2021: +48% in comenzi, +72% in valoarea acestora

Schimbarea comportamentului de consum al romanilor si digitalizarea accentuata a acestuia se reflecta in cifrele la nivel de an inregistrate de cele peste 1.500 de magazine active din platforma eCommerce MerchantPro.

Trenduri eCommerce pe care sa le urmaresti in 2022

La ce evolutii ne putem astepta in 2022? Care sunt trendurile majore din eCommerce pentru 2022 si anii urmatori? Hai sa le descoperim impreuna.

Retargeting lanseaza noua platforma de Marketing all-in-one - Sporeste-ti conversia cu pana la 15%!

Retargeting a lansat oficial noua platforma de marketing automatizat all-in-one, dedicata atat magazinelor online locale, cat si celor internationale.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.