dotCommerce – Digital Retail Forum: un eveniment despre viziune, inovatie si strategie in eCommerce

8 iunie 2023

A ramas mai putin de o saptamana pana cand ne vom intalni la dotCommerce – Digital Retail Forum, un eveniment marca MerchantPro si singurul din Romania dedicat tendintelor si inovatiei in eCommerce.

Pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Hall, vom reuni sub aceeasi umbrela unele dintre cele mai importante voci din industriile de retail si digital autohtone, pentru o zi intreaga de discutii pe subiecte de importanta major pentru toti comerciantii online.

Specificul evenimentului este cel care face aceste dezbateri inedite in peisajul eCommerce-ului romanesc. Despre ce este vorba, mai exact? Despre faptul ca evenimentul nu este gandit sa ofere retete de succes peste noapte, ci retete pentru dezvoltarea durabila a afacerilor online.

Panelurile evenimentului sunt gandite sa iti ofere o perspectiva mai clara asupra importantei loializarii clientilor deja existenti, precum si a implementarii de solutii flexibile si agile in cadrul magazinelor online. Totodata, internationalizarea este un alt pas important pe care orice afacere online ar trebui sa il includa in strategia sa de dezvoltare – subiect pe care il vei regasi de asemenea in agenda dotCommerce – Digital Retail Forum.

Un punct de maxim interes il va reprezenta panelul Viziune, strategie, focus, in care Arthur Radulescu (Founder & CEO MerchantPro) va purta un dialog cu Iulian Stanciu (Presedinte Executiv eMAG) despre strategii de dezvoltare in online si prioritizare.

Agenda completa a evenimentului este disponibila aici.

Zona Expo dedicata partenerilor reprezinta un alt „obiectiv” pe care te vei bucura sa il bifezi in calitate de participant la dotCommerce – Digital Retail Forum. Asta deoarece aici vei avea ocazia sa iei contact direct cu reprezentantii unora dintre cele mai performante si populare solutii dedicate afacerilor online.

Pauzele de cafea si pranz sunt din partea casei, asa ca nu iti mai ramane decat sa te gandesti la oportunitatile extinse de networking din jurul tau si la posibilii urmatori parteneri ai afacerii tale.

Desigur, daca vei opta pentru biletul Exclusive, de-abia asteptam sa ne vedem si la coctail-party-ul care va urma evenimentului, pe terasa de la Pentagon Events Hall.

Detalii despre bilete gasesti aici.

Asadar, rezerva-ti data de 15 iunie 2023 pentru intalnirea cu elita eCommerce si fii alaturi de noi la prima editie a dotCommerce – Digital Retail Forum! Te asteptam!

Lasa un comentariu