eCommerce la raport: piata din Romania in raport cu cea europeana

Aflam impreuna cum va evolua piata eCommerce din Romania in contextul problemelor globale actuale, unde se situeaza ea acum, care sunt performantele ei in raport cu alte tari europene si de unde vin diferentele.

Vrei sa vinzi cross-border? Ai tot ce iti trebuie in magazinul tau MerchantPro!

Platforma MerchantPro ofera un suport complet la nivel de functionalitati pentru a te ajuta sa te extinzi international si sa vinzi in tarile vecine, asa ca iti propunem spre analiza acest scenariu, in care magazinul tau ar incepe sa vanda peste granite.

Ce sunt si cum functioneaza Responsive Search Ads in Google?

De la 30 iunie 2022 Google retrage complet ad-urile cu text extins din Search Network, in timp ce reclamele adaptabile (Responsive Search Ads) vor deveni instrumentul de baza in campaniile de cautari din platforma...

Vanzari si responsabilitate sociala in vremuri incerte

Discutam in continuare despre masurile care pot fi luate de afacerile eCommerce pentru ajustarea strategiei in vremuri de instabilitate geopolitica si economica.

Noutati in MerchantPro: Pachete de produse, reguli de discount pentru Categoriile dinamice, export predefinit pentru TikTok si multe alte functionalitati

Descopera lansarile lunii aprilie in platforma MerchantPro, care pregatesc terenul pentru o serie de module si functionalitati pe care le vom lansa pe parcursul anului 2022

Ce este D2C si care sunt avantajele acestui model de business pentru micii producatori

D2C eCommerce este unul dintre trendurile care ii pot ajuta cel mai mult pe micii producatori. Afla mai multe despre ce presupune si despre cum il poti folosi in favoarea ta.

Cresteri spectaculoase pentru shop-urile MerchantPro in 2021: +48% in comenzi, +72% in valoarea acestora

Schimbarea comportamentului de consum al romanilor si digitalizarea accentuata a acestuia se reflecta in cifrele la nivel de an inregistrate de cele peste 1.500 de magazine active din platforma eCommerce MerchantPro.

Trenduri eCommerce pe care sa le urmaresti in 2022

La ce evolutii ne putem astepta in 2022? Care sunt trendurile majore din eCommerce pentru 2022 si anii urmatori? Hai sa le descoperim impreuna.
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.