Cum am trait dotCommerce Digital Retail Forum - insights, know-how & networking la superlativ

Data de 15 iunie 2023 va ramane o buna perioada de timp una de referinta pentru toti cei care ne-au fost alaturi la prima editiei a dotCommerce Digital Retail Forum. Evenimentul organizat de MerchantPro a reprezentat o premiera in peisajul eCommerce romanesc, avand in vedere ca temele principale au abordat in special tendintele si inovatia din comertul online.

Astfel, audienta a avut ocazia sa urmareasca live speakeri de top, care au oferit multiple recomandari pentru consolidarea si extinderea afacerilor online sau au impartasit propriile perspective si experiente referitoare la implementarea tehnologiilor bazate pe inteligenta artificiala.

Ecommerce

Ecommerce

Ecommerce

Ecommerce

Totodata, atmosfera din zona Expo a fost de-a dreptul incredibila. In primul rand, participantii la dotCommerce Digital Retail Forum au avut ocazia sa cunoasca indeaproape solutiile pentru eCommerce prezentate de parteneri precum theMarketer, Innoship, Gun Media, Aqurate, tbi bank, MTH Digital, Mokka, ROSISTEM si Doctor SEO. Apoi, oportunitatea rara si in unele cazuri chiar unica de a dialoga direct cu speakerii a fost exploatata la maximum de catre participantii la eveniment, atat in pauzele dintre paneluri, cat si in timpul pranzului sau a cocktail party-ului de la finalul zilei.

Ecommerce

Ecommerce

Ecommerce

Pe scurt, dotCommerce Digital Retail Forum a avut de toate: informatii valoroase pe subiecte cat se poate de actuale, networking premium, o zona Expo atractiva si nu in cele din urma, cele 3 premii oferite in tombola MerchantPro: o experienta la alegere intre un zbor cu elicopterul sau balonul cu aer cald, doua nopti de cazare la un hotel de 5* din Sibiu si o experienta completa de pilotaj auto.

Le multumim tuturor participantilor si partenerilor care ne-au fost alaturi si de-abia asteptam sa ne revedem la urmatoarea editie a dotCommerce Digital Retail Forum!

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.