Noi functionalitati de toamna

30 octombrie 2019

La finalul saptamanii trecute ai observat cel mai probabil o serie de noutati la nivelul panoului de control al magazinului tau. In continuare poti gasi o trecere in revista succinta a celor mai importante update-uri de care contul tau beneficiaza deja.

O noua sectiune de Rapoarte

Monitorizarea indicatorilor de performanta este unul dintre cele mai importante aspecte in orice business. Pentru a te ajuta sa ai o mai buna vedere de ansamblu asupra modului in care evolueaza business-ul tau, am regandit complet sectiunea de Rapoarte.
Noile statistici pentru Vanzari, Clienti si Facturier includ acum o serie ampla de indicatori esentiali pentru a-ti monitoriza activitatea, prezentati intr-un mod intuitiv si care iti permit sa compari evolutia la nivel de perioade.
In scurt timp, vom adauga o noua serie de rapoarte pentru statisticile de Catalog si Search.

Aplicatia Email Monitor

Email Monitor iti permite sa vezi toate emailurile trimise in mod automat catre clientii tai, alaturi de informatii referitoare la statusul de livrare al mesajelor. Poti de asemenea vedea daca emailul a fost deschis, daca eventualele link-uri din email au fost accesate, daca emailul a fost bounced si multe altele.
Instaleaza Email Monitor din sectiunea Aplicatii, accesibila acum din meniul Setari.

Management administratori

Cel mai probabil stii deja ca platforma iti permite sa definesti mai multi administratori ai magazinului, fiecare cu permisiuni diferentiate de acces. Pentru a simplifica procesul de setup si pentru a-ti oferi o perspectiva mult mai clara asupra drepturilor de care beneficiaza fiecare admin, am regandit complet sectiunea de Management administratori.
Setarea de administratori poate fi efectuata din sectiunea Setari cont, accesibila din meniul tau de user din coltul dreapta sus al panoului de administrare.

Pe langa aceste noi optiuni, multiple aplicatii, module si sectiuni din panoul de control au fost complet regandite, pentru a le aduce un plus de uzabilitate, stabilitate si o mai buna integrare cu update-urile recente si viitoare din sistem.

Pentru orice fel de informatii in plus, iti stam la dispozitie cu cea mai mare placere.

Lasa un comentariu