Nou in Decembrie – Un nou modul de procesare comenzi si multe alte optiuni proaspete

5 decembrie 2018

In ultimele zile am lansat o noua serie de functionalitati, care suntem siguri ca te vor ajuta in dezvoltarea si administrarea business-ului tau online.

Filtre produse in paginile de Noutati, Promotii si Branduri

In paginile de Noutati, Promotii si Branduri din magazin a fost activata afisarea filtrelor de produs, pentru o mai buna navigare si identificare a produselor de interes in cadrul acestor sectiuni.
Astfel, in paginile mentionate sunt afisate acum toate filtrele care corespund produselor listate in cadrul acestor sectiuni, tinand cont si de celelalte preferinte ale tale de filtrare.

Setare de imagini la nivel de atribute de produs

In cazul in care vrei sa afisezi in magazin imagini diferite pentru produsele care au variatii de atribute, acum ai la dispozitie un setup complet nou. Spre exemplu, daca un produs este disponibil in culorile rosu si verde, acum poti incarca imagini distincte pentru variantele rosu si verde ale produsului.
Incarca toate imaginile din pagina de adaugare/editare produs si asigneaza-le pe atribute din listingul de produse.

Un nou modul de Procesare comenzi

Am lansat un nou modul de procesare a comenzilor, care va fi facut disponibil gradual pentru toate magazinele din cadrul platformei. Noul modul este axat pe simplificarea fluxurilor de procesare de comenzi multiple si ofera un mod integrat de aplicare in bulk a actiunilor specifice de procesare, precum generarea de facturi, de AWB-uri si plasare a comenzilor de ridicare catre curieri. Am avut de asemenea in vedere si o optimizare semnificativa la nivel de uzabilitate si performanta generala.

Indicator nou pentru Stocul fizic

In lista de produse poti regasi acum un indicator suplimentar de stoc – Stocul fizic. Spre deosebire de indicatorul Stoc, Stocul fizic include si cantitatile corespunzatoare comenzilor aflate in asteptare.

Un nou modul de Export comenzi

Exportul de comenzi a fost migrat pe noul format cu care esti deja probabil familiarizat de la exporturile de produse si clienti.

Trecerea la noul modul iti permite o setare mai facila a exporturilor si o privire de ansamblu mult mai clara asupra acestora.

Noi optiuni in Exportul de clienti

Pentru o mai buna segmentare a clientilor, acum poti include 2 noi campuri in exportul de clienti: Valoarea totala a comenzilor plasate si Numarul total al comenzilor.

Control pentru metodele de plata afisate la checkout, in functie de produsele din cart

In cazul in care doresti ca anumite metode de plata sa nu fie disponibile la checkout pentru anumite produse, acum poti aplica acest setup direct din panoul de control. Seteaza un camp aditional la nivel de produs si apoi din setarile metodei de plata, utilizeaza optiunea de Disponibilitate pe produse.

Ca si pana acum, apreciem sugestiile si feedback-ul tau si iti stam la dispozitie aici pe blog sau pe pagina noastra de Facebook!

Lasa un comentariu