Nou in Februarie: Procesare comenzi, SMS-uri, Product ratings si multe altele

18 februarie 2019

Ne straduim in permanenta sa-ti oferim noi instrumente care sa te ajute in dezvoltarea business-ului tau eCommerce, de aceea, februarie vine pe platforma ShopMania BIZ cu noi functionalitati recent introduse.

Testeaza-le chiar acum si afla cum te pot ajuta in cresterea si dezvoltarea business-ului tau online.

Ratinguri de produs

Noul instrument permite clientilor tai sa acorde o nota produselor tale, in momentul in care plaseaza un comentariu. Poti accesa aceasta optiune daca ai migrat la noua versiune a template-urilor de design (daca nu ai facut inca acest lucru, iti recomandam sa il iei in calcul cat mai curand) si o poti activa din cadrul setarilor aplicatiei Comentarii.

Odata cu aceasta optiune se vor activa si Review Snippets pentru motoarele de cautare, care vor afisa ratingul dat de clienti produselor in cadrul paginilor de rezultate ale motoarelor de cautare. Afla aici mai multe despre Review Snippets.

Trimite SMS-uri catre clientii tai prin SendSMS

Comunicarea cu clientii tai este esentiala, fie ca este vorba despre a-i tine la curent cu noutatile din magazinul tau sau cu statusul evolutiei comenzilor pe care acestia le-au plasat in magazin. Ai acum la dispozitie o noua aplicatie care iti permite sa trimiti ambele tipologii de SMS-uri, promotionale sau tranzactionale, catre clienti.

Acest serviciu este furnizat de platforma SendSMS. Gasesti aplicatia in sectiunea Aplicatii Marketing si iti recomandam sa incepi sa o utilizezi chiar acum!

Optimizari in noul modul de procesare a comenzilor

Daca ai trecut deja la noul modul de procesare a comenzilor, in cadrul acestuia te asteapta o serie de optiuni noi, care iti vor simplifica procesarea in mod bulk a comenzilor:

  • posibilitatea de a edita adresele de livrare necorespunzatoare direct din cadrul fluxului de procesare bulk a comenzilor;
  • posibilitatea de a introduce parametrii coletelor expediate si de a adauga Note pe AWB-uri tot din fluxul de procesare in mod bulk;
  • filtrare in functie de statusurile aditionale ale comenzilor in cadrul noului modul de procesare.

Rotunjire automata a preturilor la importul de produse

De acum, la fiecare proces de import pe care il efectuezi in magazin, ai posibilitatea suplimentara de a aplica o rotunjire a preturilor importate. Poti alege dintre mai multe variante disponibile, precum rotunjire la cea mai apropiata valoare .00 sau .99 sau rontunjire in sus sau in jos la .00 sau .99.

Filtreaza produsele in functie de Atribute si Data modificarii

In cadrul listingului de produse din panoul de administrare poti gasi din nou optiunea de filtrare a produselor in functie de atributele asignate. Astfel, poti identifica mai simplu produsele cu anumite atribute si le poti aplica mai usor modificari in mod bulk.

De asemenea, acum poti filtra produsele in panoul de control in functie de Data modificarii acestora. Aceasta functie iti permite sa identifici mai usor produsele cu care ai interactionat recent si pe care ai operat modificari.

Speram ca noile update-uri lansate sa iti fie folositoare si ne dorim sa iti oferim o platforma eCommerce din ce in ce mai flexibila, mai scalabila si complet pregatita pentru a sustine necesitatile tale de business.

Lasa un comentariu