Vezi cele mai proaspete functionalitati disponibile pe platforma

Seria upgrade-urilor de toamna continua pe platforma ShopMania BIZ si avem vesti proaspete despre cele mai noi functionalitati publicate in sistem la finalul saptamanii trecute.

Un nou tip de regula de discount: Bulk discount

In cazul in care vrei sa oferi discount-uri progresive de pret in functie de cantitatea achizitionata dintr-un produs, Bulk discount este pentru tine! Acest nou tip de regula de discount iti permite sa setezi reduceri de pret pentru diferite intervale de cantitate, spre exemplu: Discount 10% daca achizitionezi intre 5 si 10 bucati!

Poti gasi noua optiune in cadrul Regulilor de Discount de tip Produse Combo.

Rotunjire automata a preturilor reduse

In cadrul regulilor de discount de tip Pret Dinamic, am introdus optiunea de rotunjire automata a preturilor rezultate in urma aplicarii unui discount. Aceasta setare iti permite sa mentii un format uniform pentru preturile produselor, sistemul oferindu-ti posibilitatea de a alege dintre mai multe moduri de rotunjire, pentru flexibilitate maxima.

Optiunea este disponibila in cadrul Regulilor de Discount de tip Pret Dinamic.

Preferinte afisare in listingul de produse

Am introdus de asemenea si posibilitatea ca fiecare administrator al magazinului tau sa isi poata personaliza modul in care anumite informatii sunt afisate in cadrul listingului de produse. Acceseaza simbolul grafic de Setari de pe coloana Produse si salveaza preferintele cu privire la modul de afisare al preturilor, variantelor de produs, precum si al altor informatii specifice. Aceste preferinte sunt stocate la nivel de utilizator, astfel incat fiecare administrator sa poata vizualiza datele in formatul de care are nevoie.

Trimitere automata de confirmare la anonimizarea / stergerea unui cont de client

Optiunile legate de confidentialitate pe zona de magazin si clienti au fost completate de o noua functie: posibilitatea de a seta trimiterea automata a unui email de confirmare in momentul in care solicitarea de anonimizare sau stergere a unui cont de client a fost procesata.

Poti gasi noua setare in sectiunea Setari confidentialitate si de asemenea, in momentul in care anonimizezi sau stergi in mod manual un cont de client din lista de inregistrari, poti opta pentru trimiterea unui email de confirmare catre utilizator.

Speram ca noile functionalitati sa iti aduca un boost in vanzari, dar si un plus de eficienta si flexibilitate in procesele administrative.

Citeste mai multe si despre prima serie de upgrade-uri ale toamnei 2018.

Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.