Care sunt KPI-urile care iti arata succesul magazinului tau online si cum sa le masori?

Stim, succesul unui magazin online se masoara in primul rand prin numarul de vanzari si valoarea lor. Insa cum facem sa aflam care dintre tacticile de marketing sunt cele mai eficiente?

Marketing Online in Perioada COVID-19. 15 Sfaturi pentru eCommerce

Merita sa investesti in marketing online atunci cand toata lumea pare sa fie interesata doar de ultimele raportari oficiale legate de Coronavirus COVID-19? Afla de la expertii nostri.

eCommerce in vremea pandemiei de COVID-19. Trenduri si recomandari pentru afacerea ta online

Oamenii inca au nevoie de bunuri de larg consum, iar marketerii sunt de acord ca se va inregistra o crestere rapida a comertului online. Afla ce poti face pentru magazinul tau.

Vezi cele mai proaspete functionalitati disponibile pe platforma

Seria upgrade-urilor de toamna continua pe platforma ShopMania BIZ si avem vesti proaspete despre cele mai noi functionalitati publicate in sistem la finalul saptamanii trecute.

Descopera cele mai noi functionalitati pe care le-am pregatit pentru magazinul tau

Am lansat un upgrade major, care aduce o serie larga de noi functionalitati care te vor sustine in cresterea volumului de vanzari, precum si in usurarea gestionarii operatiunilor administrative din cadrul magazinului.

Peste 30 de speakeri exceptionali vorbesc la GPeC SUMMIT pe 14-15 noiembrie

Mai mult de 30 de speakeri internationali si romani sunt anuntati anul acesta la GPeC SUMMIT , care se va desfasura la Bucuresti, in zilele de 14 si...

GpeC anunta organizarea celei de-a saptea editii a proiectului Scoala de Vara GPeC

In perioada 23-28 august , 12 mentori vor sustine 18 ore de cursuri intensive de comert electronic si marketing online in fata a 50 de participanti....

Descopera noutatile pe care le-am pregatit pentru magazinul tau online!

Deschidem sezonul cu un articol despre cele mai importante functionalitati pe care le-am adaugat recent in platforma de eCommerce: SSL Setup, actiuni bulk, campuri aditionale, protocol HTTP, intervale de pret.

Idei de postari in social media

O buna comunicare in social media inseamna idei creative si postari cat mai diverse. Astazi ti-am pregatit cateva propuneri de postari pentru zilele...

Unii dintre cei mai mari specialisti in marketing online vin anul acesta in Romania la GPeC Summit

4 nume grele in marketing online si optimizarea conversiilor vin, pentru prima data in Romania, la GPeC Summit , 24 Noiembrie 2015. Cel mai...
1 ... 10 / 14
Confidentialitate
Utilizam cookie-uri pentru a-ti oferi serviciile si pentru a-ti optimiza experienta. Navigand in continuare, iti exprimi acordul cu privire la Politica de Cookies.