Retargeting lanseaza noua platforma de Marketing all-in-one – Sporeste-ti conversia cu pana la 15%!

23 septembrie 2021

Vesti bune pentru comerciantii online din platforma MerchantPro si nu numai, aflati in cautarea unei solutii complete de retargetare a potentialilor clienti: Retargeting a lansat oficial noua platforma de marketing automatizat all-in-one, dedicata atat magazinelor online locale, cat si celor internationale.

In urma unei investitii de peste 3 milioane de euro si cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, platforma Retargeting isi propune sa revolutioneze piata de eCommerce si sa ofere magazinelor online ocazia de a le oferi propriilor clienti experiente de shopping unice.

Prin integrarea simpla cu aplicatia Retargeting disponibila in sectiunea App Store din dashboard-ul tau MerchantPro, ai acces direct la noua platforma de marketing automatizat, care reuneste toate canalele de marketing relevante pentru magazinul tau online. Poti crea reclame automatizate in Google, Facebook, Instagram, iar in acelasi timp poti retargeta vizitatorii site-ului prin push notifications, pop-ups, SMS, recomandari dinamice si newslettere dinamice cu continut personalizat. Pentru a-ti gestiona contul sau campaniile, poti utiliza aplicatia dedicata Retargeting, disponibila in iOS si Android.

Principalele avantaje ale utilizarii aplicatiei

Cu ajutorul automatizarii complete a reclamelor prin Retargeting, poti imbunatati cu pana la 15% rata de conversie a magazinului tau, iar in acelasi timp poti creste cu pana la 20% valoarea medie a comenzii si timpul petrecut de utilizatori pe site, cifre care pot conduce la o crestere a vanzarilor cu pana la 100%.

Poti eficientiza totodata resursele utilizate in crearea campaniilor si sa optimizezi costurile alocate pentru advertising. In plus, continutul personalizat iti permite sa oferi utilizatorilor o experienta mult imbunatatita si sa cresti astfel rata de conversie, rata de retentie si valoarea cosului de cumparaturi al acestora.

Ai nevoie de mai multe informatii despre cum poti realiza integrarea magazinului tau MerchantPro cu aplicatia Retargeting? Te invitam sa ne contactezi oricand la Centrul de Asistenta Clienti, iar colegii nostri te vor ajuta cu placere.

Lasa un comentariu