Descopera cele mai noi functionalitati pe care le-am pregatit pentru magazinul tau

5 septembrie 2018

Septembrie vine pe platforma ShopMania BIZ cu un upgrade major, care aduce o serie larga de noi functionalitati care te vor sustine in cresterea volumului de vanzari, precum si in usurarea gestionarii operatiunilor administrative din cadrul magazinului.
Acest upgrade reprezinta o noua etapa din demersul consolidat de reconfigurare a platformei ShopMania BIZ, cu scopul de a-ti oferi cel mai performant serviciu din piata.

Iata care sunt cele mai importante update-uri de care te poti deja bucura in cadrul platformei:

Reguli de discount

Noul sistem de promotii din cadrul platformei ShopMania BIZ are la baza conceptul de Reguli de discount. Acestea iti ofera posibilitatea si flexibilitatea de a seta mai multe tipuri de promotii sau discount-uri: la nivel de pret (dinamic), la nivel de combinatii / pachete de produse sau la nivelul cosului de cumparaturi. Cupoanele de reducere au fost de asemenea integrate pe noul format de Reguli de discount.

Acceseaza chiar acum sistemul de Reguli de discount si seteaza promotii in magazin. Pentru o mai buna intelegere a modului de functionare, iti recomandam sa parcurgi topicurile despre regulile de discount.

Metode de livrare si curieri

Metodele de livrare / curierii setati in magazinul tau au fost restructurate pe o logica noua, mult mai eficienta, bazata pe notiunea de Zone de livrare, acestea reprezentand locatiile in care magazinul tau permite livrare.

Metodele de livrare sau curierii sunt asignati pe zone de livrare, ceea ce inseamna ca vei putea face disponibile metode de livrare diferite in functie de zona de livrare careia ii corespunde adresa de livrare a clientului. La checkout, sistemul detecteaza zona de livrare de care apartine clientul si va afisa doar metodele de livrare corespunzatoare zonei respective.

Iti recomandam sa verifici noile optiuni de Setari livrare, precum si topicul de help dedicat.

Inventar

Pentru a-ti facilita operatiunile uzuale legate de administrarea catalogului, precum modificari de preturi si stocuri, acum ai la dispozitie o noua pagina de Actualizare inventar, axata strict pe informatiile de care ai nevoie pentru gestiunea catalogului tau existent de produse si care elimina astfel riscul de aplicare a unor modificari eronate.

Alte optimizari

Pe langa optiunile de mai sus, noul upgrade de sistem a vizat de asemenea optimizari si imbunatatiri semnificative in urmatoarele arii de functionalitati:

  • Administrare catalog – listingul de produse ofera o dispunere mai uzabila a informatiilor si actiunilor la nivel de produse;
  • Gestiune produse multi-variant – poti introduce coduri SKU la nivelul variantelor de produs in mod implicit, fara necesitatea utilizarii unei aplicatii separate in acest sens;
  • Control cost livrare per produs – de acum poti seta costuri de livrare la nivel de produs; activeaza optiunea din Setari sistem si acceseaza pagina de produs pentru a aplica setari particulare de livrare pentru acel produs;
  • Grupuri clienti – grupurile de clienti au fost migrate pe o noua logica si pot fi utilizate impreuna cu sistemul de Reguli de discount;
  • Carturi abandonate – noua pagina dedicata iti ofera acces la noi detalii esentiale cu privire la cosurile de cumparaturi abandonate si o segmentare imbunatatita a datelor;
  • Abonati newsletter – listingul de Abonati la newsletter iti ofera noi optiuni de vizualizare a datelor si de administrare a acestora; de asemenea, in aplicatia de Abonare la newsletter, am introdus posibilitatea de a solicita confirmarea adresei de email introdusa de client la abonare;
  • Adaugare / editare comanda – noua pagina de adaugare manuala a unei comenzi, precum si cea de editare a unei comenzi iti ofera flexibilitate crescuta cu privire la informatiile pe care le poti asocia unei comenzi, precum si o uzabilitate crescuta pentru a facilita procesul.

Suntem bucurosi sa iti putem pune la dispozitie functionalitati la un nivel de complexitate si flexibilitate fara competitor la nivelul pietei de solutii eCommerce din Romania. Daca vrei sa ne transmiti sugestiile tale sau daca iti putem fi de ajutor cu mai multe detalii, iti stam la dispozitie cu cea mai mare deschidere.

Imagine de: Photoroyalty

Lasa un comentariu